donya 04.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Do kogo mam się zwrócić o wycene mieszkania. Chcemy sprzedac mieszkanie w Warszawie na Mokotowie. Czy murator zajmuje się takimi sprawami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donya 05.10.2005 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Naprawdę nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isabell2809 05.10.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ja po prostu poszłam do biura handlu nieruchomościami. Oni określili wartość rynkową mieszkania, poczytałam ogłoszenia w gazetach i internecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donya 05.10.2005 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ja po prostu poszłam do biura handlu nieruchomościami. Oni określili wartość rynkową mieszkania, poczytałam ogłoszenia w gazetach i internecie. Pozdrawiam Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 07.11.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 http://www.wycena-nieruchomosci.com.pl/ tu popatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts