rrmi 05.10.2005 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Gdybyscie mieli mozliwosc wyboru miejsca zamieszkania , to jakie miasto w Polsce byscie wybrali. Poprosze o kilka slow uzasadnienia Bardzo na Wasze opinie licze i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 05.10.2005 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Na pewno wybrałabym miasto i okolice "prężne" gospodarczo. Na drugim miejscu plasowała by sie urokliwość miejsca oraz położenie ( w miare blisko do tego co lubie czyt. góry lub morze, jakieś fajne jezioro, ciekawe miejsca na wycieczki w miare blisko itp. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 rrmi szykujesz się do powrotu. Jeżeli mogę cosik doradzić to może trójką Głogów-Legnica-Wrocław. B. dobre usytuowanie w Jewropie (trasy N-S, E-W). Miedź jeszcze trochę tam dłubać będą to i biedy zbytniej tam nie uraczysz. Ziemie też b. dobre, to i biedy na wsi zbytniej nie ma. Blisko do gór, z miast do: Pragi, Berlina, Drezna i Poznania. W km prawie równa dorga nad Bałtyk co nad Adriatyk. Z materiałów budowlanych b. blisk do kostki granitowej lub bazaltowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 05.10.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Gdybyscie mieli mozliwosc wyboru miejsca zamieszkania , to jakie miasto w Polsce byscie wybrali. A czemu ograniczasz się do miast ? Zdecydowanie przyjemniej mieszka się w okolicach podmiejskich na nieodległej wsi czy w małych miasteczkach... Bo cisza i spokój, większa kameralność, brak anonimowośći, lepszy kontakt z naturą... no i fajne grunty za niedrogie pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Olsztyn :...bo i jezior i lasów moc,...tempo życia akuratne,...a najlepiej powtórzyć za Stefkiem :"Olsztyn kocham, moją małą Amerykę"PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 05.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 rrmi nie mozna odpowiedzieć na Twoje pytanie bez wiekszej wiedzy o Tobie. To zupełnie jak z pytaniem jakie auto kupić? A dla kogo ma być to auto? Dla rodziny z 3 dzieci, dla kawalera, dla kogoś kto chce zarabiac wozeniem piasku na budowę. Za kazdym razem odpowiedż była by inna: van, porche, wywrotka A Ty bedziesz siedziała w domu i tu pracowała albo nie pracowała wcale, tylko mąż będzie przynosił pieniądze, chcesz założyć bank lub prowadzić gospodarstwo turystyczne, lubisz spokój czy gwar miasta itd. Zcharakteryzuj jakie masz potrzeby i preferencje i jakie plany na zycie to może ułatwi podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 05.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Gdybym naprawdę mial nieograniczony wybór to kupiłbym sobie willę (poniemiecką) w parku Szczytnickim we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A mnie się podoba w Gdańsku i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 05.10.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Gdybym naprawdę mial nieograniczony wybór to kupiłbym sobie willę (poniemiecką) w parku Szczytnickim we Wrocławiu. A gdzie uzasadnienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 05.10.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A mnie się podoba w Gdańsku i okolicach Mnie też się podoba. Ale dlaczego miałaby sie tam osiedlać bo jest jescze kilka innych miejsc które moga sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Gdybym miała taką możliwość, wybrałabym okolice Krakowa, tak do 30 km od miasta. Zróżnicowany teren, góry blisko, sam Kraków uchodzi za miasto, gdzie odnotowuje się jeden z najmniejszych wskaźników bezrobocia w kraju. A to o czymś świadczy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Erka tam gdzie jest gdzie jest tania ziemia , najlepsza stopa zyciowa ,szansa na dobrą prace itd..... a tak powaznie to kup coś nad jeziorem ...bedzie gdzie na weekendy jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 rrmi - najlepiej nie szukać kompromisów i wybudować się w kilku strategicznych miejscach, tu polecanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 05.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Proponuję w odległości do 30 km od Warszamy. Może naiwna jestem ale ciągle mam nadzieję, że tu jednak bezrobocie nie tak straszne. Patrzę z pozycji osoby, która wzięła kredyt i musi go spłacić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 05.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Proponuję w odległości do 30 km od Warszamy. Może naiwna jestem ale ciągle mam nadzieję, że tu jednak bezrobocie nie tak straszne. Patrzę z pozycji osoby, która wzięła kredyt i musi go spłacić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 RRMI co to za pytanie, hę? oczywiście, że... KRAKÓW!! chyba nie wymaga uzasadnienia... czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Gdynia i Okolice jest tam naprawde pieknie mieszkalam tam do 17 roku zycia teraz mieszkam w Szczecinie a pracuje w Berlinie . Chetnie bym tam wrucila ale dojazdy za dalekie . A dlaczego Gdynia bo tetni zyciem , bo jak masz problemy to przejdziesz brzegiem morza i odpoczniesz od nich .Jest po prostu sliczna A Szczecin no coz smutny ,szary , zaniedbany ale sie juz przyzwyczailam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 ... Z materiałów budowlanych b. blisk do kostki granitowej lub bazaltowej. Kroyena zlituj sie... to jest argument? racjonalny? skoro Kroyena tak ostro agituje.... życie w Kraku to niekończąca się drzemka nie ma żadnego rozwoju - zwłaszcza prężnego i niech tak pozostanie wszelkie prężenie się to straszny obciach zwłaszcza ambitne jeszcze nie wiem jak z dostępnością kostki granitowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 ... Z materiałów budowlanych b. blisk do kostki granitowej lub bazaltowej. Kroyena zlituj sie... to jest argument? racjonalny? skoro Kroyena tak ostro agituje.... życie w Kraku to niekończąca się drzemka nie ma żadnego rozwoju - zwłaszcza prężnego i niech tak pozostanie wszelkie prężenie się to straszny obciach zwłaszcza ambitne jeszcze nie wiem jak jest z dostępnością kostki granitowej... trudno dostepna, ale za to sa inne..............atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 05.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Jak najbliżej otwartego morza... Eeh pomarzyć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts