gosia1719499730 17.10.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 No, co Ty Przeciez Ty blisko drogi?dobrze kojarze?Ja tezna wygwizdowie No niby blisko drogi - tylko mam duza przerwe miedzy "centrum" wsi a moim wybudowaniem - i nie oplaca sie przez te przerwe ciagnac kanalizy i gazu Dobrze ze mi PRL elektyrfikacje wsi zapewnil - bo inaczej kiepsko... Gosia - ja jestem przy drodze na Kamien , przed skretem do lesniczowki vis a vis takiego oczka wodnego. Az sobie zerkne przy okazji.Złąpałas w koncu jakas ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.. 17.10.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 O!!! To Wy sasiadki? wciaz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 O!!! To Wy sasiadki? wciaz nie wiem nooooo, sasiadki My dwie z tej samej koleczkowskiej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 18.10.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 O!!! To Wy sasiadki? wciaz nie wiem nooooo, sasiadki My dwie z tej samej koleczkowskiej wioski kto wie? moze sie przysiade na te procenty to bankowo mozesz juz mrozic daj jakies zdjecia Gosiu , jak tam sie roboty posuwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.10.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 O!!! To Wy sasiadki? wciaz nie wiem nooooo, sasiadki My dwie z tej samej koleczkowskiej wioski kto wie? moze sie przysiade na te procenty to bankowo mozesz juz mrozic daj jakies zdjecia Gosiu , jak tam sie roboty posuwajaDam, dam tylko odsapne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Maly , a tak realnie to po ile tam ziemia jest , agencje trojmiejskie nie sa jakies popisowo -doskonale? Powiem szczerze , ze chcialabym nad morzem , czy w okolicy Od 20 zł /m2 za gołą, do nawet 80-90/m2 za uzbrojoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 19.10.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 jak okolice stolycy to polecam Otwock albo Józefów, 20 km do Wwy nad rzeką Świder lasy sosnowe- mikroklimat otwocki baseny 2 w Otwocku i Józefowie trasy rowerowe dobre szkoły podstawowe , bardzo dobre gimnazjum, dobry ogólniak, przedszkola fajni ludzie, super sąsiedzi= patrz grupa otwocka , ceny działek jeszcze znośne w porównaniu z drugą stroną Wisły i sympatyczni urzędnicy w Starostwie- aż miło załatwiać pozwolenia na budowę i wszelkie papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 fajni ludzie, super sąsiedzi= patrz grupa otwocka , ceny działek jeszcze znośne w porównaniu z drugą stroną Wisły i sympatyczni urzędnicy w Starostwie- aż miło załatwiać pozwolenia na budowę i wszelkie papiery. wiem , ze sasiedzi sa super , bo podczytuje Wasza grupe A z tymi urzednikami to tak na powaznie? dzieki Maly za ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.10.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 rrmi....[/quote] mam pytanie rrmi to Ty? a na czym du.ę zmoczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czesc to ja , chyba az tak sie nie zmienilam , troche tylko przytylam w kropki no jak to na czym ? i to 3 bany , raz po raz masz pojecie jaka atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.10.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 fajni ludzie, super sąsiedzi= patrz grupa otwocka , ceny działek jeszcze znośne w porównaniu z drugą stroną Wisły i sympatyczni urzędnicy w Starostwie- aż miło załatwiać pozwolenia na budowę i wszelkie papiery. wiem , ze sasiedzi sa super , bo podczytuje Wasza grupe A z tymi urzednikami to tak na powaznie? dzieki Maly za ceny Na powaznie naprawde szok, tylko cicho zeby nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 20.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Potwierdzam słowa martty - mam stosowne porównanie Otwocka z pracą urzędów warszawskich - prawdziwy "cud nad Wisłą".Dodam jeszcze tylko, że w sądzie czeka się na wypis z KW góra 2 tygodnie, a jeszcze przepraszają, że nie od ręki bo zawiesza się im komunikacja sieciowa z centrum w Górze Kalwarii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2006 02:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja dalej nie wiem Tylko wybor sie jakby zmniejszyl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 No to ja : Wrocław i jego okolice Okolice Trójmiasta Toruń! ew. Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 22.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 "Krakowski Rynek Glowny jest najlepszym placem na swiecie! - orzekli specjalisci z Project for Public Space amerykanskiej organizacji zajmujacej sie tworzeniem przestrzeni przyjaznej czlowiekowi." Krakow z roku na rok "zalewa" coraz wieksza fala turystow. Nie bylem juz kilka lat w Krakowie ale kolega mi mowil ze teraz w sezonie na miescie slychac czesciej obca mowe niz jezyk polski. Za turystami podazaja inwestorzy. Jeszcze kilka lat temu wiekszosc inwestycji w Polsce lokowana byla w Warszawie i okolicach , teraz sie to zmienia , modne staja sie mniejsze metropolie m in Krakow. Krakowskie Balice to drugie pod wzgledem wielkosci lotnisko w kraju , ruch na nim zwieksza sie ostatnio o prawie 100% rocznie. W Krakowie mieszka ok 750 tys ludzi a studiuje ponad 120 tys studentow. W tym miescie ma szanse wypalic kazdy biznes , szczegolnie zwiazany z uslugami Jak juz sie budowac to tam gdzie ceny nieruchomosci maja szanse na najbardziej dynamiczny wzrost. W Krakowie w ostatnim roku ceny mieszkan rosly o 10% na kwartal. Z Krakowa blisko jest w gory ( za kilka lat droga ekspresowa "dociagnie" do Zakopanego ) - Tatry , Gorce , Pieniny , Beskidy - wszystko w zasiegu 1-2 h drogi. Stosunkowo blisko jest tez w Alpy ( gwarancja sniegu w zimie) i nad poludniowe morza Europy (gwarancja slonca w lecie i nie tylko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzieki Peletonie i Zielona Lubie Krakow , ale jakos tak nie pomyslalam nigdy , ze moglabym tam mieszkac Wlasciwie nie wiem dlaczego! Sadze , ze jednak pojezdzenie po Polsce przyniesie rozwiazanie problemu. Nie zmienia to faktu , ze kazdy wieczor spedzm na internecie ogladajac to i tamto W sumie duze znaczenie ma dla mnie przyjaznosc gminy i szybkosc zalatwiana spraw okolobudowlanych. Najlepsza tu wydaje sie okolica Wejherowa i Otwocka , tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 23.04.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A ja polecam Bochnie. Fajne miasteczko, ma swój klimat. nie znam kogoś kto tu mieszka i marzy o tym by się stąd wyrwać. 40 minut drogi do Krakowa... czyli o rzut beretem to wszystko o czym mówili poprzednicy (w życiu nie chciałabym mieszkać w samym krakowie - to miasto (choć uwielbiam tam jeździć raz na czas) jest tak zatłoczone i głośne, że prawdopodobnie musiałabym leczyć skołatane nerwy Że już nie wspomnę o Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.04.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 W sumie duze znaczenie ma dla mnie przyjaznosc gminy i szybkosc zalatwiana spraw okolobudowlanych. to raczej nie w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Czyli Krakow wykreslamy Sluchajcie dobrzy ludzie . Jesli moge bardziej pomeczyc Kupno samochodu spedza mi sen z powiek . Jak Wam sie wydaje czy w komisie w wiekszym miescie bedzie drozej czy taniej? Czy Wawa bedzie drozsza od malego miasteczka? Wyjazd do Niemiec po zakup auta odpada , bo nie bede miala czym tam jechac I czy jak sie kupuje w komisie to nie trzeba juz sprawdzac w tym rejestrze o dlugach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 23.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Nie wykreslalbym Krakowa.Po pierwsze nie jest duzym miastem , po drugie centrum miasta wcale nie jest polozone centralnie co sprawia ze z paru podmiejskich gmin jest calkiem blisko do Rynku Glownego np. Poza tym za kilka lat Krakow zamknie dokola obwodnica i wtedy z kazdej lokalizacji wokol miasta bedzie mozna sie dostac dosc szybko do centrum. A w tych podmiejskich gminach to "sprawy" mozna zalatwic juz stosunkowo szybko. Nie wiem jak jest teraz ale pare lat temu korki krakowskie przy warszawskich to byly "koreczki". Ja z peryferii miasta w godzinach szczytu samochodem do centrum dostawalem sie w mniej niz 45min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts