rrmi 23.04.2006 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Generalnie to juz ustalilam , ze mniejsze gminy sa bardziej przyjazne od tych duzych . Korki mnie nie przerazaja , w domu bede pracowala , wiec jak juz od swieta na zakupy sie wybiore to i postoje troche .Poza tym jestem tak udomowionym zwierzeciem , ze naprawde nie czesto sie z domu ruszam. Co nie zmienia faktu , ze auto musze kupic i to bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Rrmi - a okolice Jury Krakowsko - Czestochowskiej? pieknie, blisko Katowic , podobno godne polecenia miasteczko Pilica (ale nie bylam wiec nie wiem ziemia - ponad ar z pelnym uzbrojeniem, budowlana ok 30 tys. (tez zaslyszane informacje - odpowiedzialnosci nie biore ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2006 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Moze i fajnie tam , generalnie male miasteczka dla mnie odpadaja .Wole zywe zapupie kole stolycy lub 3miasta i przy tym chyba zostane .A jak z tymi samochodami?Czy moze przez allegro jakos sie wczesniej poumawiac , co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 24.04.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 rrmi, ty się szybciej decyduj bo narobiłas reklamy się mysliusz o okolicach otwocka i u nas działki drożeja a tak na powaznie to kilka fajnych działeczek sprzedaje Urząd Miasta w Józefowie http://www.jozefow.pl patrz sprzedaz dzialek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.04.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Kupno samochodu spedza mi sen z powiek . Jak Wam sie wydaje czy w komisie w wiekszym miescie bedzie drozej czy taniej? Czy Wawa bedzie drozsza od malego miasteczka? Wyjazd do Niemiec po zakup auta odpada , bo nie bede miala czym tam jechac I czy jak sie kupuje w komisie to nie trzeba juz sprawdzac w tym rejestrze o dlugach? Samochód kup sobie na miejscu wsadź na statek i wyślij. Te bardziej nowe tańsze u was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Moze i fajnie tam , generalnie male miasteczka dla mnie odpadaja . Wole zywe zapupie kole stolycy lub 3miasta i przy tym chyba zostane . A jak z tymi samochodami? Czy moze przez allegro jakos sie wczesniej poumawiac , co radzicie? Jak wolisz żywe zadupie kole stolycy to polecam uć. godzinka jazdy i jesteś we Warszawie a jak zrobio autostrade to i krócej będzie a taniej tak średnio o połowę i ludzie jacyś sympatyczniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ojciec skąpego Wiewióra 24.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aaa w krurzewnikach Ty była a???A tak na poważnie to fajnie ze ludziska wracają z emigracji, fajnie, bo będzie miał, kto płacić zusik i podatki na tą hydrę wielogłową.Ja właśnie zamykam interesy, sprzedaję, co się da (dom jeszcze zostawiam) i sp….. jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 24.04.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aaa w krurzewnikach Ty była a??? A tak na poważnie to fajnie ze ludziska wracają z emigracji, fajnie, bo będzie miał, kto płacić zusik i podatki na tą hydrę wielogłową. Ja właśnie zamykam interesy, sprzedaję, co się da (dom jeszcze zostawiam) i sp….. jak najdalej. hmmm naprawde zdjęcie do tekstu pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 24.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Kupno samochodu spedza mi sen z powiek . Jak Wam sie wydaje czy w komisie w wiekszym miescie bedzie drozej czy taniej? a moż tak pomysleć , przez Niemcy ?? tu używane auta naprawdę tańsze i rejstracja tańsza bo EU . i nie trza kontenerów za 500 do Roterdamu czy też za 1000 do polski. Generalnie to juz ustalilam , ze mniejsze gminy sa bardziej przyjazne od tych duzych . Co nie zmienia faktu , ze auto musze kupic i to bardzo szybko a może gmina Tolkmicko . są otwarci na wszystko , do 3-ójmiasta blisko , tylko 60 km. widoki piękne . mam akurat jeden pod ręką .4-y dni temu robiony. http://www.republika.pl/slawkowo/zjazd.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jak wolisz żywe zadupie kole stolycy to polecam uć. godzinka jazdy i jesteś we Warszawie a jak zrobio autostrade to i krócej będzie a taniej tak średnio o połowę i ludzie jacyś sympatyczniejsi Wiem , chcialbys mnie miec pod reka Samochod chce kupic taki sobie na poczatek , a pozniej sie zastanowie .Ten pierwszy nie moze byc drogi , bo dla dzieciaka zostanie. A On ma troszke tylko zarobionych Martta dzieki serdeczne za linka Pozdrowka Aaa w krurzewnikach Ty była a??? A tak na poważnie to fajnie ze ludziska wracają z emigracji, fajnie, bo będzie miał, kto płacić zusik i podatki na tą hydrę wielogłową. Ja właśnie zamykam interesy, sprzedaję, co się da (dom jeszcze zostawiam) i sp….. jak najdalej. Nie jestem bardzo rozrzutna Moze sie miejscami zamienimy? Slawku znam Twoje okolice Ja w kontener nie bede sie pasowala , przez Niemcy leciec to tez trzeba jakos to zorganizowac . Ciezko nam sie jakos zmobilizowac do czegokolwiek Adrenalina jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Wiem , chcialbys mnie miec pod reka : tylko nie mów nic staremu bo jeszcze się czegoś domyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 No co Ty , jak moglabym sie tak wysypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ojciec skąpego Wiewióra 25.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Aaa w krurzewnikach Ty była a??? A tak na poważnie to fajnie ze ludziska wracają z emigracji, fajnie, bo będzie miał, kto płacić zusik i podatki na tą hydrę wielogłową. Ja właśnie zamykam interesy, sprzedaję, co się da (dom jeszcze zostawiam) i sp….. jak najdalej. Nie jestem bardzo rozrzutna Moze sie miejscami zamienimy? Nie widzę przeciwwskazań, tylko może się okazać, że mnie nie będzie stać na taką zamianę. Możesz zdradzić powód, dla którego wracasz? Jedyny, jaki do mnie przemawia to taki by spędzić tutaj emeryturkę, ale osobiście znam wiele ciekawszych miejsc niż zapyziała Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Emeryturke to nie jeszcze , ale przy mezu bede Znaczy kura domowa do uslug Na decyzje o powrocie wplyw mialo wiele rzeczy .Dlugo by pisac , zreszta to dosc prywatne decyzje sa. Z tego co czytalam Twoje posty pod tym i poprzednim nickiem , wiem , ze zrobilbys tak jak ja i moja Rodzina -wrocil do Polski. Pomimo calej nienawisci do... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 to przyjedź, do Bierunia do kolektorów 12 tyś. do pompy ciepła 12 tyś. do kotła gazowego ale tutaj trzeba pokombinować 7,2 tyś. a działki też ładne, z urzędnikami, też można ludzkim głosem porozmawiać nie wspomnę o tym, że będziesz pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ty Wiesz Dziadek , ze Cie lubie , co nie? Ale co jest z tym pod reka to nie wiem Rozumiem ,ze do zagrabiania podworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja, nie grabię podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 zaprosiłbym cie do Lublina i okolice .... ale to zadupie które chyba tylko ja kocham niemniej jednak na 5 dniowy wypad super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ty Wiesz Dziadek , ze Cie lubie , co nie? Ale co jest z tym pod reka to nie wiem Rozumiem ,ze do zagrabiania podworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No co sie zloscisz , przeciez w tym samym czasie napisales o tym , ze nie grabisz podworka Pawson to przyjedziemy na te 5 dni , nagotuj duzo jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts