EDZIA 01.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 zaprosiłbym cie do Lublina i okolice .... ale to zadupie które chyba tylko ja kocham niemniej jednak na 5 dniowy wypad super :) Pawson ja też kocham Lublin i okolice i kto wie, czy za parę lat na emeryturze nie spakuję swojego domku i się tam nie przeniosę wow ... bedziemy sasiadami moze :) Może nie tak szybko ale za paręnaście lat kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Bełatka. A dziękuję i wzajemnie. Ja to taki nowoosiedlony będę, a Ty długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 03.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Kuuba , my dopiero zaczynamy nawet nie mamy jeszcze WIELKIEGO PnB, ale mam nadzieję, że to już tuż tuż, nasze miejsce to Wola Zachariaszowska. Kiedy jest dobra pogoda widzimy Babią Górę a kiedy trochę gorsza Kopiec , kiedy jest zła pogoda to i tak widzimy zielone pagórki. Duży postęp zwłaszcza , że teraz z każdej strony widzę blok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 05.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Bełatka. Ja też z Woli, a Babią widze z antresoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts