Piotrek42 24.03.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A jeśli się tak okaże to czy będę mógł być Twoim kolegą?. Ja nigdy nikogo nie skreślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 24.03.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dobra, powiem wprost Nie lubię jak na wątkach odjeżdża sie od tematu.Swój przegląd często sprzątałem, bo mnie wkurza śmiecenie. Bolec, Kobra, ma byc pisane o SPP, to niech te opisy Czp01 czy tam inny MOD przeniesie do wątku o SPP i tam można gadać.To już chyba za duży off-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 24.03.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Pewnie że Zawijan ma racje !! wystarczy wspomnieć co się stało w Krakowie, za chwilę kotły z certyfikatami zaczną obowiązywać w całej PL a co tego nie będzie miało to pojdzie do hut na przetopienie (zresztą już są dopłaty do kotłów z czystą emisją spalin - a jak ludzi namówic do zakupu kotłów z certyfikatami?najlepiej właśnie przez kase ) Ty już dochodzenia lepiej nie rób, Jeżeli chodzi o Kobrę -ok pisał sobie o ładnie pięknie o węglach a nagle po zakupie Spp zaczął spiewająco chwalić SPP i to na wszystkich wątkach-cud jakiś czy co? Wychodzi na to, ze Bolecki wyprodukował ster który jest najlepszy w Polsce ba w Świecie!! (co nie udało się takim molochom jak tech czy plum nagle mała firma z Kęt wyprodukowała normalnie cuda Panie cuda... No! E-S też nie był gigantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 24.03.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No! E-S też nie był gigantem. A czy to zawijan? jest nr 1?? każdy może miec odmienne zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurgonka 24.03.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nie lubię analogi motoryzacyjnych, ale spaliny bada się (powinno) w corocznym przeglądzie. Oszustwo badania kotłów w instytutach polega na tym, że nie gwarantują one poprawnego spalania u mnie w domu. Mój komin, moja instalacja i mój opał. Atest instytutu, który nawet nie pali zgodnie z instrukcją producenta, lub sam nie piszę instrukcji. Ale instytut dostał kasę a ja atest. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 25.03.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Bardzo długa tyrada o niczym. Niestety. Cząsteczki tlenków węgla, cząsteczki tlenu oraz cząsteczki ciepła są niewidzialne, ani gołym okiem, ani przez okulary, ani prze lupy... Co wcale nie znaczy, że Twój sterownik nie może być dobry, lub nawet bardzo dobry, lub nawet najlepszy. Szkoda, że na forum ES nie mu już Twojego wpisu, w którym śmiałeś się z mojego filmiku z grupowym na RBR-rze, że na oko widać że w spalinach jest z 15 % tlenu. To może po prostu tylko wybrańcy potrafią to dostrzec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 25.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Szkoda, że na forum ES nie mu już Twojego wpisu, w którym śmiałeś się z mojego filmiku z grupowym na RBR-rze, że na oko widać że w spalinach jest z 15 % tlenu. To może po prostu tylko wybrańcy potrafią to dostrzec ? No, takie ekstrema to widać. Nawet ja potrafię je dostrzec. Lubisz mnie chyba. Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 25.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 No, takie ekstrema to widać. Nawet ja potrafię je dostrzec. Lubisz mnie chyba. Co? Ani lubię, ani nie lubię, nie znam Cię Zastanawiałem się tylko dlaczego tak nagle zmieniłeś zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 25.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ani lubię, ani nie lubię, nie znam Cię Zastanawiałem się tylko dlaczego tak nagle zmieniłeś zdanie. O rety! Moja mała wnusia też ostatnio się zdziwiła, że w czymś tam zmieniłem zdanie. Może to starość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 25.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 O rety! Moja mała wnusia też ostatnio się zdziwiła, że w czymś tam zmieniłem zdanie. Może to starość? Starość Panu Bogu się nie udała, ale w Twoim przypadku to chyba coś innego. Wtedy chodziło o porównanie RBR-a z innym kotłem, a teraz innego sterownika z... No właśnie z czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 25.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ..... Kobra chociaż wie, co spala, bo ma na to kwity. Ostatnio Jarek to jest coraz częściej tak, że wiem - ale tylko na co mam kwity... Poza totalnym szajsem, słabiutkim Jaretem i jeszcze Pieklorzem z Piekar cała reszta to loteria, stabilne parametry to tylko na tych kwitach właśnie są. Wyraźnie to widać na fajce w Defro, gdzie testuję każdą przyjętą partię węgla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 25.03.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Starość Panu Bogu się nie udała, ale w Twoim przypadku to chyba coś innego. Wtedy chodziło o porównanie RBR-a z innym kotłem, a teraz innego sterownika z... No właśnie z czym ? Już nie wiem. Zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek_bolecki 26.03.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Czy mi się wydaje czy jakieś posty znikają?, moderator mógł odkroić te kilka stron i podłączyć hurtem do wątku SPP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 26.03.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Bolek a po co Ci śmietnik na wątku Wydaje mi się że niema czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek_bolecki 26.03.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Śmietnik nie śmietnik, niech jest tam gdzie jego miejsce. W tym topicu chyba o co innego chodzi. Tam piszą, tu piszą. Po kiego czorta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QIM 26.03.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Bo taka jest specyfika tego forum. Już dawno mowiłem, że tu groch z kapustą jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 26.03.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Bo taka jest specyfika tego forum. Już dawno mowiłem, że tu groch z kapustą jest. A nawet "ekogroch z rozpustą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 26.03.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A nawet "ekogroch z rozpustą" Bo ogólny powinien od tego być... niezależnie jakie ludzie mają kotły, stery,instalacje czy opał... po prostu normalna wymiana poglądów...a od noży to watki tematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 26.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No teraz wszystkie tematyczne są o popach ciepła.Niech jeszcze Liwko dostanie jakiś tytuł to już nawet tam gdzie szamba będą pompy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 26.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No teraz wszystkie tematyczne są o popach ciepła. Niech jeszcze Liwko dostanie jakiś tytuł to już nawet tam gdzie szamba będą pompy, hehe Bo to niezłe szambo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts