juka11 05.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No własnie, jaką wannę akrylową polecacie - jakiej firmy? Co ma wpływ na trwałość wanny poza gruboscią akrylu? Jaką wanne akrylową Wy wybraliście i jak wygląda ona po latach użytkowania? Bardzo proszę o zaznaczenie jak długo użytkujecie wannę i o wskazanie, czy jest ona intensywnie użytkowna czy nie bardzo (bo niewątpliwie w sporadycznie używanej wannie w łazience gościnnej wanna niszczy się mniej niż w łazience uwywanej codziennie przez np. 4 osoby). Juka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 05.10.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A ja widzę coraz częstszy powrót do wanien stalowych. Moze nie są takie ładne (trudniej uformować), mogą nie być "ximne" (styropian, wełna to załatwiają), a są trwałe, nie wychodzą na nich plamy itp. Tak więc jeśli akrylowa to tylko dobrej firmy, wówczas spada ryzyko kupienia bubla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 05.10.2005 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No właśnie: dobrej, czyli której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 05.10.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ja mam wannę narożną z Koła. Wydaje się lepsza od stalowych bo nie jest taka zimna w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekp 05.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Mam od 10 lat wannę Pool spa i sprawuje się super żadnych plam, przebarwień. Do nowego domu chciałem kupić też Pool spa ale polecili mi wanny w podobnej cenie a podobno lepsze firmy Victoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 05.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Pomyśl też o Ravaku, daje 10 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Mam wannę narożną Ravaka model Rosa . Uzytkuję ją już 11 -ty miesiąc i mogę z czystym sumieniem polecić . Akryl jest dobrej jakości , nie przebarwia się , nie widać zacieków , poza tym jest duża i wygodna . Cena też do zaakceptowania . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 05.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Sanplast narożna - po paru miesiącach jest wszystko OK.Poprzednio w mieszkaniu była Koło prostokątna - po prau latach stan bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 06.10.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Dzięki! A może jeszcze ktoś się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.10.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Z wyzszej polki Duscholux ,Duravit, Korale, Huppe . Unikaj akryli austriackiego Pamosu. Jest tez Rocca zarowno akryl jak i stal, jest tez Indusa. Producentow moc, trwalosc i jakosc akryli czesto, niestety zalezy od ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 06.10.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 A wanna akrylowa z Koła? warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazaryjczyk 06.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Z Koła warto! Musisz sobie zadać pytanie, co chcesz w tej wannie robić? Ja od razu wiedziałem, że często będę w niej kąpał sąsiadki więc wybrałem największy model. Jak wygląda po użytkowaniu...? Hmmm... trochę upaskudzona tam i tu, ale ogólnie da się wszystko umyc Dodam, że używana jest dość intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 06.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Kupująć wannę akrylową trzeba zwrócić uwagę na grubość powłoki.Te cienkie są wiotkie i niestabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja w poprzednim mieszkaniu miałam Olimpię Cersanitu - bardzo dobrze się sprawowała przez ponad 5 lat. Potem pewnie też, ale już tego nie sprawdzę Minimalne zarysowania się porobiły, ale też używana była bez litości i nie tylko do kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 05.10.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Podepne sie do tematu czy ktos ma taka wanne http://allegro.pl/wanna-z-hydromasazem-21-dysze-led-180x90cm-raty-i2673573280.html lub jaka wanne dobra polecacie cos w tym stylu.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 05.08.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej, wiem że temat jest stary, ale nie specjalnie umiem odszukać bardziej adekwatny. CZy ktoś z Was kupował wannę w salonie Łazienki z pomysłem? Szukam informacji o wannach akrylowych z ich marki vigour. Pierwszy raz o tej firmie słyszę, ale pasuje mi cenowo. Warto? edit: jak z jakością obsługi, serwisem? ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magarac 13.08.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wanny akrylowe są lekkie i mają fajne kształty, jak się uprzesz to możesz lekkie zadrapania zniwelować. Za to nie są tak trwałe, jak te z metalu. Ja generalnie polecam właśnie akryl, a kiedyś (chyba dla lansu) bardzo bym chciał mieć drewniane cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 14.08.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 To żadna podpowiedź w sumie Zupełnie nic nie wniosłeś(łaś)... Do poniedziałku musimy się zdecydować. =/ W sumie bardziej boję się kupić nie-wiadomo-co w markecie, niż w specjalistycznym salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna tęcza 24.08.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Wyszukiwarka mnie tu przekierowała. Mało sie mówi o tej marce. Byłeś? Kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 26.08.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Byłem, zamówiłem Instalatorzy też z polecenia z salonu. Czekam. Wydaje mi się, że to była bardzo dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts