Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No własnie, jaką wannę akrylową polecacie - jakiej firmy? Co ma wpływ na trwałość wanny poza gruboscią akrylu? Jaką wanne akrylową Wy wybraliście i jak wygląda ona po latach użytkowania? Bardzo proszę o zaznaczenie jak długo użytkujecie wannę i o wskazanie, czy jest ona intensywnie użytkowna czy nie bardzo (bo niewątpliwie w sporadycznie używanej wannie w łazience gościnnej wanna niszczy się mniej niż w łazience uwywanej codziennie przez np. 4 osoby). Juka

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja widzę coraz częstszy powrót do wanien stalowych. Moze nie są takie ładne (trudniej uformować), mogą nie być "ximne" (styropian, wełna to załatwiają), a są trwałe, nie wychodzą na nich plamy itp. Tak więc jeśli akrylowa to tylko dobrej firmy, wówczas spada ryzyko kupienia bubla.

Mam wannę narożną Ravaka model Rosa . Uzytkuję ją już 11 -ty miesiąc i mogę z czystym sumieniem polecić . Akryl jest dobrej jakości , nie przebarwia się , nie widać zacieków , poza tym jest duża i wygodna .

Cena też do zaakceptowania .

Pozdrawiam - Maxtorka :)

Z Koła warto!

Musisz sobie zadać pytanie, co chcesz w tej wannie robić?

Ja od razu wiedziałem, że często będę w niej kąpał sąsiadki więc wybrałem największy model.

Jak wygląda po użytkowaniu...?

Hmmm... trochę upaskudzona tam i tu, ale ogólnie da się wszystko umyc :)

Dodam, że używana jest dość intensywnie :)

• 6 years później...
  • 9 months później...

Hej, wiem że temat jest stary, ale nie specjalnie umiem odszukać bardziej adekwatny. CZy ktoś z Was kupował wannę w salonie Łazienki z pomysłem? Szukam informacji o wannach akrylowych z ich marki vigour. Pierwszy raz o tej firmie słyszę, ale pasuje mi cenowo. Warto?

edit: jak z jakością obsługi, serwisem? ktoś coś?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...