Wciornastek 05.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Może to mało budowlane, ale w wielu postach pojawia się pytanie gdzie tanio kupić różnorodne rośliny. Odpowiedź jest prosta u producenta. Najlepiej jeszcze pojechać do szkółki i samemu zobaczyć ja co rośnie. Polagra to okazja do zebrania cennych informacji, adresów, czasami do zakupu i podpatrzenia ogrodowych nowinek.Myślę że warto odwiedzić te targi.Sam się jutro wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Może to mało budowlane, ale w wielu postach pojawia się pytanie gdzie tanio kupić różnorodne rośliny. Odpowiedź jest prosta u producenta. Najlepiej jeszcze pojechać do szkółki i samemu zobaczyć ja co rośnie. Polagra to okazja do zebrania cennych informacji, adresów, czasami do zakupu i podpatrzenia ogrodowych nowinek. Myślę że warto odwiedzić te targi. Sam się jutro wybieram. rany, a ja do tej pory sądziłam, żes Ty baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 05.10.2005 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Może to mało budowlane, ale w wielu postach pojawia się pytanie gdzie tanio kupić różnorodne rośliny. Odpowiedź jest prosta u producenta. Najlepiej jeszcze pojechać do szkółki i samemu zobaczyć ja co rośnie. Polagra to okazja do zebrania cennych informacji, adresów, czasami do zakupu i podpatrzenia ogrodowych nowinek. Myślę że warto odwiedzić te targi. Sam się jutro wybieram. rany, a ja do tej pory sądziłam, żes Ty baba Sama - coś głodna jestem i zjadam litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 ufff, to dobrze, żes baba Nie lubię sie mylić U nas targi juz były. Poogladac zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.10.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Wycišgam temat, bo od wczoraj jest Polagra. Byłam i tak - słaba wystawa kwiatów ale fajne regionalne. Trochę ciekawostek ogrodniczych do nabycia. A i zapraszam na stoisko 35 w Pawilonie 5, , można nabyć sporo literatury a którš często wszyscy pytajš. A także dorwać fachowców z własnymi problemami rolinnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 15.10.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Byłam kilka lat temu. Obkupiłam się: cebule tulipanów, korona cesarska, narcyzy, jakieś krzewy. Odmian bez liku. Posadziłam i z utęsknieniem czekałam na paletę kolorów na wiosnę. Wiosna, wszystko rośnie, kwitnie. I tu zdziwienie (kupiłam chyba z 20 tulipanów z których każdy miał by inny). Zakwitły wszystkie ale w jednym rozmiarze i kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts