Kolossus 05.10.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 WItam, Chcialem sie spytac o jedna kwestie. Kiedys przy okazji rozmowy na temat wymiany bramy i instalacji automatyki do niej, uslyszalem opinie ze mozna kupic same silowniki, a potem samemu, wlasnorecznie je zainstalowac. Czy ktos cos o tym slyszal, wie cos na ten temat? Bylbym wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 07.10.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 A tak, cos slyszalem o tym. Nawet widzialem stronke na ktorej proponowali cos takiego. Ponoc nie wymaga wiele wysilku, a na pewno jest tansze od wynajmowania jakiegos montera do tego. Tu masz linke do stronki - http://www.mhouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 09.10.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 nic prostrzego sam montowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolossus 11.10.2005 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 O, to jednak się nie przeslyszalem, ze cos takiego można zalatwic. Ale to tak po prostu kupuje, przywoza mi i sam sobie montuje? Bo z tej stonki by wynikalo, ze to dosc proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 11.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 tak a jaka ma byc to brama ? jaki silownik ? czasami moze byc may probem z prowadnicami, ale najwyzej pare min. pracy spawarki i rozwiaze sie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 12.10.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Kupić urządzenia można bez problemu np. na Wolumenie w Warszawie.Powiedzą też jak zamontować, na co zwrócić uwage itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 12.10.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hmm, ten MHouse ma swoja siedzibe w Pruszkowie, bodajże. I tak jak pisal invx, to jest proste. Wystarczy srubokret i wiertarka i masz wszystko gotowe. Trzeba tylko trzymac się instrukcji, a będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolossus 13.10.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Mysle, ze chyba jednak wole firmowa automatyke jak ten mhouse, z gwarancja ze to dobry sprzet, a nie ryzykowac z takim kupowanym osobno od osob trzecich, jak radzilby Talbot :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 14.10.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Mysle, ze chyba jednak wole firmowa automatyke jak ten mhouse, z gwarancja ze to dobry sprzet, a nie ryzykowac z takim kupowanym osobno od osob trzecich, jak radzilby Talbot :? Jeśli chcesz mieć sprzęt markowy to kup NICE, będzie markowy Druga sprawa, czy się będzie psuł czy nie... Decydując sie na sprzęt trzeba spojżeć na wykonanie urządzenia i porównać gwarancję, to daje jakiś pogląd na sprawę. A najlepiej poprosić sprzedawców o kontakt do osób, które sprzęt kupiły i porozmawiać z użytkownikami, to moim zdaniem jedyne wiarygodne źródło informacji co do jakości sprzętu, który kupuje sie na lata. I to w każdej branży. Tak z doświadczenia to wiem, że często sprzęt markowy i nie markowy są robione w tej samej fabryce, ale tutaj nie jestem w stanie nic powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolossus 14.10.2005 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 NICE? Cos mi się chyba nawet o uszy obilo kiedys. Oni tez produkuja silowniki, tak? A dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 15.10.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Wiesz, generalnie robią automatykę kompleksowo, jest to markowy sprzęt, ale czy sami to produkują, czy tylko firmują to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienio 17.10.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 NICE? Cos mi się chyba nawet o uszy obilo kiedys. Oni tez produkuja silowniki, tak? A dobre? Tak, dobrze słyszałeś - Nice produkuje siłowniki. I to całkiem dobre. Już gdzieś pisałem - swoje mam już dwa lata i do tej pory działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolossus 18.10.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 No dobra, to teraz mam nad czym się pozastanawiać. A czy ktoś jeszcze może opowiedzieć o tych siłownikach NICE? Bo może warto w nie zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostrożny 20.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Mam bramę wjazdową na działkę (brama przesuwna) i już ponad rok spokojnie działa mi na Nice'ach. Żadnych problemów z nimi nie miałem, działają tak jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 27.10.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ja juz wspominalem gdzies niedawno wlasnie Nice sobie zainstalowalem, bo dobre opinie o nich slyszałem i czytalem. No i poki co jestem z nich zadowolony. A sadzac po opiniach ludzi, to raczej mi jeszcze troche posluza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolossus 02.11.2005 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 To brzmi calkiem niezle. No to mi klina zabiliscie, sam juz nie wiem co wybrac. A macie moze jakis namiar na strone tego Nice? Maja oni swoje przedstawicielstwo w Polsce wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 04.11.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Tak. Maja przedstawicielstwo, w koncu jakos sa najwiekszym dystrybutorem automatyki do bram w Polsce A ich strona to - http://www.nice.pl Poczytaj sobie, porownaj, nie podejmuj decyzji pochopnie. Mimo wszystko zakup silownikow, to jest pewien wysilek finansowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolossus 12.11.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Dzieki. Rzeczywiscie firma wyglada dosc profesjonalnie, a i sprzet niezgorszy. I mowicie, ze dobre sa ich modele? No to, jak juz mowilem, musze sie teraz pozastanawiac nad tym Nice. Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 czy ktos z użytkowników mhouse może się podzielić wrażeniami? Myślę o zakupie WU2, którego wygląd i funkcjonalność jest porównywalna z dwa razy droższymi napędami firm o których mówiliście.Będę wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 21.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 czy ktos z użytkowników mhouse może się podzielić wrażeniami? Myślę o zakupie WU2, którego wygląd i funkcjonalność jest porównywalna z dwa razy droższymi napędami firm o których mówiliście. Będę wdzięczny za podpowiedzi. Ja bym Ci jednak radził NICE, firma też mieści się w Pruszkowie (może razem z Mhouse). Nie chce mi się wierzyć, że jest dwa razy droższa od Mhouse, jest za to firmą sprawdzoną na naszym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts