jogi8 26.01.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Fitter powiedz wszystki że piszesz o modelach do bram przemysłowych a nie przydomowych, bo ceny to porostu podałeś stanowczo za wysokie. Do uzytku domowego FAAC 740 z montażem do bramy 4m koszt około 2000-2400 zł. Samo za siebie mówi 24 miesięcy gwarancji daje firma pełny dostęp do część zamiennych. Mogę jescze polecić firmę CAME i KEY. Automaty montowałem już po parę lat chodzą i nie z nimi problemów. Co do serii Mhouse to jest to linia produkcyjna firmy NICE na supermarkety (tanie i do kity), spotkałem bramę garażową na siłowniu mhouse wiatr ją otzwierał do wysokości ok 1m. Śmieszne ona nie ma prawa się ruszyć przy zasprzęglonym silowniku. Mogę potwierdzić tylko opinię instalatorów że z nice występują problemy a serwis czasami nawet nie wie co z tym zrobić i wpierają uszkodzenie spowodowane z winą użytkownika. Nie polecam stanowczo tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FITTER 26.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 czesc pisałem na co warto skupić uwage nie wszystko co wymieniłem to przemysł. .Ty piszesz że nice jest do kitu bo instalujesz faaca no cóż....ja uważam że lepiej dołożyć kilka stów i przeskoczyć te promocyjne zabawki wybrać o stopień wyżej i mieć spokój na dłużej niż 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts