wronek 05.10.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 interesuja mnie ceny uslug malarskich tzn malowanie wnetrz emulsja i stolarke olejna ile orientacyjnie zaplacic za m2 ? lub gdzie szukac takiego cennika ? Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 ... najlepiej będzie jak znajdziesz tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewforum.php?f=44 "swoją" najbliższą lokalizacyjnie grupę i tam popytasz. Dostaniesz namiary i opinie o ekipach..... w Polsce ceny są różne, a nie wiedząc skąd jesteś trudno powiedzieć czy to drogo, czy tanio ? ...ja płaciłem po 3,8 pln/m2 podwójnego malowania ( bez okien bo plajsticzne )... Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts