Sowka 17.12.2002 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Czy ktos buduje Beate? Jak rozwiazal rynne nad tarasem? Jakie mial koszty budowy? Nowa na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Sowka ..powodzenia w budowie ,tez buduje z archipelaga zwróc uwage na wiezbe i inne elementy.O co chodzi z ta rynna?? ja mam tez nad tarasem..chodzi o spust?czy o cos innego?Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SowaIS 13.08.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam, czy ktoś budował lub buduje projekt Archipelagu BEATA. Ja jestem już po grubszych robotach ale po przeczytaniu kilku opinii nie jestem pewna czy wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts