Darck 05.10.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Chciałem się dowiedzieć czy są pianki styropianowe, które można używać w poziomie. Wszyskie które używałem do tej pory trzeba trzymac pionowo, aby nie ulatnił się gaz. Niestety nie mam miejsca na pionowe używanie i potrzebuje działającej w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 05.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Chyba chodzi o poliuretanowe?A nie możesz użyć jakiejś elastycznej rurki, która ułatwi wprowadzenie pianki tam gdzie trzeba? Te pianki, z których korzystałem mogły być używane mocno pochylone, więc nigdy nie było problemu z dotarciem do trudno dostępnego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ektomek 05.10.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 jest na to dobra rada a mianowicie przeźroczysty przewód paliwowy którym przedłużysz rurkę . Proste i tanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts