buczek 05.10.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Sprzedaję pakiet 6 używanych el. grzejników konwektorowych francuskiej firmy Thermor. Rozwiązanie idelane dla osób, którym nasza kochana mazowiecka gazownia zostawiła na lodzie przed zimą! Zdemontowałem je, bo przechodzę na ogrzewanie gazowe. Konwektory są prawie nieżuwane, gdyż służyły jako dodatkowe źródło ciepła. Swój domek ogrzewałem do tej pory z powodzeniem kominkiem ( ze względu na jego rozbudowę zmuszony jestem poprowadzić inny system). A teraz co dokładnie sprzedaję: 3 konwektory o mocy 1500 W2 konwektorty o mocy 500 W1 konwektor o mocy 2000 W 1 programator tygodniowy Cena za wszystko 500 zł. Odbór osobisty - Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 06.10.2005 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Chcę jeszcze dodać, że mozna zamontywać do nich wtyczki i podłączyć do zwykłego kontaktu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts