Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sposob na policjanta

Agnieszka1

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

Co do wymowek policjant też czlowiek. Jak chce zarobić na mcdonalda :evil: to żadne wytłumaczenie nie skutkuje. ... :evil:

Niedawno moja Toważyszka Życia miała właśnie taką sytuację: pędząc służowym oklejonym samochodem coś kolo 150 po podwójnej lini :o :o :evil: została zatrzymana i pierwsze pytanie ze wskazaniem na bagażnik brzmiało: Co tam Pani ma dobrego???.... zainkasowali po 10 piwek i 50 kubków dań w proszku i w droge....

...

Co do wymowek policjant też czlowiek. Jak chce zarobić na mcdonalda :evil: to żadne wytłumaczenie nie skutkuje. ... :evil:

Niedawno moja Toważyszka Życia miała właśnie taką sytuację: pędząc służowym oklejonym samochodem coś kolo 150 po podwójnej lini :o :o :evil: została zatrzymana i pierwsze pytanie ze wskazaniem na bagażnik brzmiało: Co tam Pani ma dobrego???.... zainkasowali po 10 piwek i 50 kubków dań w proszku i w droge....

To jest "normalne" zachowanie policjantów z drogówki. Przynajmniej wśród tych których ja znam.

Hmm, ciekawy przypadek. Albo Twoja lepsza połowa trafiła na kompletnych głupoli, co za parę groszy, ryzykują wywalenie z niezłej w sumie roboty. Albo byli pewni, że osoba, a kobieta w szczególności, jeżdżąca w opisany sposób z pewnością nie będzie mogła im zagrozić.

Niedawno moja Toważyszka Życia miała właśnie taką sytuację: pędząc służowym oklejonym samochodem coś kolo 150 po podwójnej lini :o :o :evil:

Wiesz co, nawet gdy FIRMA wymaga większej wydajności, to Twoja Towarzyszka Życia nie powinna tak jeździć jak opisałeś. Chyba oboje chcecie spotkać się oboje w domu, a nie w kostnicy?

Tak dla jasności, jeżdżę ponad 30 lat, czasami ponad 70 000 km rocznie.

Wynik jednak zależy od... Sądu Grodzkiego. Czy dla dla Forumowiczóww są przewidziane "zniżki? :wink: :D

w 1997r. zatrzymałem się do kontroli w małej podlaskiej mieścinie policjant wymienił wszystkie przewinienia a ja skruszony wyjąłem odpowiednią moim zdaniem sumę(50zł) i proszę o polubowne załatwienie sprawy na to Policjant wziął kasę lecz zwrócił mi 20zł mówiąc że 5dych to za dużo.

macie jakies sposoby na nich?

wlasnie dostalam mandat za jazde bez pasow :cry: 100 zl

z samego rana w niezbyt zatloczonej okolicy, jadac 30/h - :cry:

a ze bylo rano nawet nie chcialo mi sie z nim rozmawiac - a moze to sposob? :cry:

Mnie się udało ostatnio, też jechałam bez pasów a tu nagle lizaczkiem mi macha, na szczęście było ciemno a to była rutynowa kontrola więc stanęłam przed i szybko zapiełam pasy, co nie zauważył bo mam z tyłu czarne szyby :wink: Ale na trasie zawsze zapinam i pilnuje by każdy to zrobił. :wink: