nurni 06.10.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No właśnie muszę zrobić zakupu osprzętu, padło na Legranda no i nie wiem gdzie kupić bo elektryk, który miał w tym pośredniczyć "odparował".Czy macie, drodzy forumowiecze, jakieś tanie "mety" na Legranda?Czy zostaje mi Castorama, Practiker i czy inny Leroy lub lokalna hurtowania elektryczna? Z góry dziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzad 06.10.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Spróbuj hurtownia GRODNO. Tamka rog Dobrej.Pozdr.Krzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.10.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Nie wiem jak w innych hurtowniach Grodno, ale na Puławskiej chciałem kiedyś kupic bednarkę i zaśpiewali mi koło 500 za "rolkę". W Piasecznie w hurtowni SEA taką samą rolkę kupiłem za coś koło 350.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plzws 10.10.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 No właśnie muszę zrobić zakupu osprzętu, padło na Legranda no i nie wiem gdzie kupić bo elektryk, który miał w tym pośredniczyć "odparował". Czy macie, drodzy forumowiecze, jakieś tanie "mety" na Legranda? Czy zostaje mi Castorama, Practiker i czy inny Leroy lub lokalna hurtowania elektryczna? Z góry dzięki Pozdrawiam Zobacz w hurtowni ONNINEN, jedna jest w okolicach dworca zachodniego. Tam jest znacznie taniej niż w marketach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.10.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Zobacz w hurtowni ONNINEN, jedna jest w okolicach dworca zachodniego. Tam jest znacznie taniej niż w marketach budowlanych. O widzisz ! Tu nie sprawdzałem a przejeżdżam obok niej codziennie. Z tego co pamiętam to przy zakupach elektrycznych mieli wyższą cenę na kable energetyczne i dlatego ich omijałem. Ale teraz zajrzę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plzws 10.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Zobacz w hurtowni ONNINEN, jedna jest w okolicach dworca zachodniego. Tam jest znacznie taniej niż w marketach budowlanych. O widzisz ! Tu nie sprawdzałem a przejeżdżam obok niej codziennie. Z tego co pamiętam to przy zakupach elektrycznych mieli wyższą cenę na kable energetyczne i dlatego ich omijałem. Ale teraz zajrzę. Dzięki Wydawało mi się że ceny na LEGRANDA mieli ok 4zł-6zł niższe na sztuce niż w Marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts