lakis1 06.10.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Witam serdecznie. Mam pytanko, czy istnieje przepis zabraniający umieszczenie nad wodociągiem z rury plastykowej zakopanej na głębokości 1,6m drenażu rozsączającego 3 nitek POŚ umieszczonych na 0,50m a jaśniej czy drenaż może być nad wodociągiem. Obecnie mam problem z otrzymaniem protokołu odbioru wodociągu , który z koleji jest potrzebny do odbioru budynku ponieważ kobieta nakazuje mi montaż zaworu zwrotnego antyskażeniowego w studni z kręgów betonowych 120cm Konieczność czy kolejny wybryk urzędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.10.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Zawór antyskażeniowy jest wymagany, za wodomierzem.Nad przyłączami nie powinno być kolizji wzdłużnych ( punktowe są dopuszczalne )PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts