kasiapiotr 06.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Czym przykleić opaski z płyty dookoła futryn? Na wkręty bym nie chciała, bo po to brałam opaski maskujące, żeby maskowały, a nie żeby widać było wkręty. Dodam, że sciany są nierówne i miejscami nie pokrywają się z krawędzią futryn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapiotr 07.10.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Każdy się boi coś poradzić, co z takim klopsem zrobić? No cóż, spróbuję na klej montażowy, jak przykładałam na such to nie wyglądało najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 07.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Miałem właśnie poradzić na klej montażowy, ale przeczytałem Twojego drugiego posta! Powinno zadziałać - ja czymś takim kleiłem i wszystko jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 07.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 U mnie, stolarz kleił opaski na piankę montażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.10.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Jeśli opaska w ciemnym kolorze to moze takie cienkie stalowe gwoździki (hartowane), bez łbów. Po umiejętnym wbiciu praktycznie niezauważalne (chyba, że wiesz gdzie i czego szukać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 07.10.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 klej montazowy !. A jesli sciana jest mocno nierowna, to zeby zamaskowac szpare pomiedzy opaska a sciana, mozna pociagnac masa trwale elastyczna np. akrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.10.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Hej hej - montażowy klej!Dołączam do poprzedników.Trzyma u mnie już 3 lata bez problemów. A ścianka g-k i trochę czasem pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 08.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Też uważam że montażowy + akryl. Do dzieła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 klej + akryl. Zabrakło mi kleju na jedną listwę więc przykleiłem ją silikonem. Też trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapiotr 12.10.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzięki, biorę klej i zaczynam. Właśnie zrobili mi światełka w podwieszanym suficie, siedzę i jestem w nich zakochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 12.10.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 ...Właśnie zrobili mi światełka w podwieszanym suficie, siedzę i jestem w nich zakochana!!! a może wrzucisz jakieś zdjątka? mamy właśnie ten sam etap. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts