bukalka 14.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Gosia-Siedlce znam likalizację tego domu,odezwij się na priv.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kysha 01.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam.Ja też jestem użytkowniczką Wiery.Jesteśmy obecnie na etapie wykończeniówki.Jak narazie wciąż jestem nią zachwycona bardzo pozytywnie.Wiele domów jest jeszcze bardziej nie funkcjonalnych,.Wiera jest niepowtarzalna oryginalna i piękna.Ale sa gusta i guściki i o nich z reguły sie nie dyskutuje.mogę wymienić sie fotkami z innymi szczęśliwymi posiadaczami Wiery.Mój adres to [email protected].A na zachętę daję jedną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kysha 01.12.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Lazik, Zastanawiasz się dopiero nad projektem czy już masz??? W każdym razie nie jest to niestety dom tani w budowie... (połamana bryła robi swoje). My wnieśliśmy trochę poprawek do projektu, min. podnieśliśmy parter o pustak, zadaszyliśmy taras, zmieniliśmy okna w małym pokoju na dole, wysunęliśmy garaż o 1,5 m... czy masz moze jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts