tola 06.10.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 W Białymstoku, w centrum miasta zakwitły kasztanowce. Pomyliły październik z majem, początek roku akademickiego z maturami.Czy zauważyliście jakieś anomalia przyrodnicze, coś niezwykłego? Opowiedzcie o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Przedwczoraj w Warszawie też widziałam kwitnące kasztany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 07.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Gdzieś wyczytałam, że to jesienne kwitnięcie to efekt oddziaływania jakiś substancji z odchodów szrotówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 07.10.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Ja tez widziałem kwitnace kasztany . NIe kwitna całe drzewa, ale na pojedynczych galeziach sa kepy nowych lisci i kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 przyroda zaczyna wariować przez tą pogodę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 14.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ale to dobrze, że jest jeszcze ciepło bi i na ogrzewaniu się oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.10.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam. U mnie również coś dziwnego, na paru gałązkach jaśminowca zauważyłam kwiaty , a przecież to majowy krzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts