maksiu 11.12.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 ponieważ wątek zszedł zupełnie na inny temat, zatem został podzielony na dwie części, starą (tą którą przeglądasz) i nową (link do nowego wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=954395#954395 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.12.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 W sobotę w RM w Rozmowach niedokończonych dowiedziałem się, że jest na świecie miejsce gdzie wielka finansjera podejmuje decyzje, które kraje mogą się rozwijać gospodarczo, a które nie. To było WTC. Na całe dwie wieże szczęście spotkała zasłużona kara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 13.12.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 http://antonina.nie.lubi.radia.maryja.patrz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 W sobotę w RM w Rozmowach niedokończonych dowiedziałem się, że jest na świecie miejsce gdzie wielka finansjera podejmuje decyzje, które kraje mogą się rozwijać gospodarczo, a które nie. To było WTC. Na całe dwie wieże szczęście spotkała zasłużona kara. powaznie cos takiego powiedzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 http://www.moheroweberety.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.12.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 http://www.bigcyc.pl/berety1.mp3 głośniczki niezbędne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość RadioMaryja 20.12.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 z dziś po wizycie "ad limina Apostolorum" w Watykanie JE ks. bp Antoni Pacyfik Dydycz, ordynariusz drohiczyński Bronię Radia MaryjaByłem u ks. kard. Andrzeja Marii Deskura, pierwszego przewodniczącego Papieskiej Rady ds. Środków Społecznego Przekazu, który ją zresztą organizował i który nadal jest tzw. emerytowanym przewodniczącym. Do niego - jak wiem - sekretarz tej rady przychodzi każdego dnia na półgodzinne konsultacje i omówienie przekazanych informacji. Na końcu spotkania ks. kard. Deskur, który żywo interesuje się sprawami Polski i Radia Maryja, powiedział, że sługa Boży Jan Paweł II prosił go, by zawsze bronił Radia Maryja. Zapytałem więc, czy mogę powiedzieć to publicznie. Ksiądz kardynał odpowiedział, że tak: "Proszę publicznie powiedzieć, że Ojciec Święty Jan Paweł II przekazał mu takie polecenie, aby bronił Radia Maryja". Więc ja się tym dzielę. Ale myślę, że - dziękować Bogu - po prostu nie trzeba będzie bronić publicznie Radia Maryja, bo przecież i poziom, i jakość programów, i to wszystko, czym jest Radio Maryja, sprawi, że jego wrogów będzie i tak coraz mniej. I tego z całego serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 20.12.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Długo nie wróżę Ci kariery pod tym nickiem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 dlaczego nie? każdy może wyrażać poglądy. Byle były swoje i w formie kulturalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 21.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 dlaczego nie? każdy może wyrażać poglądy. Byle były swoje i w formie kulturalnej. Nie napisałem nic o pogladach, moja uwaga odniosła się tylko do nicka. I napisałem to na podstawie własnego doświadczenia. Zrejestrowałem kiedyś na tym forum mniej kontrowersyjnego, Administratorowi się on nie spodobał i go usunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 dlaczego nie? każdy może wyrażać poglądy. Byle były swoje i w formie kulturalnej. Nie napisałem nic o pogladach, moja uwaga odniosła się tylko do nicka. I napisałem to na podstawie własnego doświadczenia. Zrejestrowałem kiedyś na tym forum mniej kontrowersyjnego, Administratorowi się on nie spodobał i go usunął. moja uwaga dotyczyła nowego forumisty, czyli radiomaryja P.S. A jaki to fajny nick był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 22.12.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Fenomen Radia Maryja mnie fascynuje. To najskuteczniejsza cyniczna manipulacja społecznością katolików ostatnich lat. Co do poparcia JPII dla RM, to dziwnym trafem na stronie Rydzyka w art. zatytułowanym "Przemówienia Ojca Świętego Jana Pawła II wygłoszone podczas pielgrzymekRodziny Radia Maryja do Watykanu" Ostatnie "przemówienie" pochodzi z roku 2000 i brzmi tak:http://www.radiomaryja.pl/rrm-watykan/05pielg2000.htm To daje wiele do myślenia... Papież również zmienia poglądy. Również do Papieża dociera w końcu skrywana przed nim PRAWDA. Radio katolickie jest potrzebne ludziom. Radio Maryja też - tyle tylko, że nie ludziom a choremu na potrzebę władzy Rydzykowi. Do tych, którzy zarzucą mi, że nie mam prawa wypowiadać się o radiu którego nie słucham: zanim wyrobiłem sobie zdanie o tej hochsztaplerce Rydzyka, długo wsłuchiwałem się w jego audycje... Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.12.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Do tych, którzy zarzucą mi, że nie mam prawa wypowiadać się o radiu którego nie słucham: zanim wyrobiłem sobie zdanie o tej hochsztaplerce Rydzyka, długo wsłuchiwałem się w jego audycje... A jakich to audycji w RM słuchałeś? Bo jak już ktoś wcześniej zauważył - "kiedy się nie włączy to są jakieś modlitwy". Hochsztaplerka i manipulacja w czystej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 W sobotę w RM w Rozmowach niedokończonych dowiedziałem się, że jest na świecie miejsce gdzie wielka finansjera podejmuje decyzje, które kraje mogą się rozwijać gospodarczo, a które nie. To było WTC. Na całe dwie wieże szczęście spotkała zasłużona kara. powaznie cos takiego powiedzieli ? E tam,nie trzeba słuchać zaraz RM,wystarczy kilka wątków o spiskach na forum poczytać (wiodące tezy to oczywiście Amerykanie i Żydzi z WTC),a przecież o.Rydzyk tu chyba nie pisuje,bo willę ma już nie jedną,mybachem jeździ,dziewczyn ma pod dostatkiem i to w gustownych nakryciach głowy,potrzeby więc pisania tutaj nie ma na pewno, widocznie coś na rzeczy być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 23.12.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Owszem tak powiedzieli. Tez słuchałam. Odczucia mam jak Sunao. Modlitwy sa oki. Ale cała otoczka polityczna niewiele jak na mój gust ma z wiarą i religią katolicką. Za to bardzo wiele z polityką. Jak pisałam wyzej, pozytywem wbrew wszystkiemu jest tam obecnośc obecnie rzadzacych, którym po wyborach nie wypada potwierdzać róznych dziwnych koncepcji. Bo odpowiedzialność nieco dyscyplinuje słowa. To trochę zbija z tropu słuchaczy . Ale ojciec ma w odwodzie np. LPR. Przykład - rozmowy po negocjacjach w sprawie budzetu europejskiego. Zwolennicy zapewne znaja temat. Taktyka ojca- dziel i rządź, niech zabiegaja o poparcie i nie maja nigdy pewności że jest ono bezwarunkowe. I nikt mi nie wmówi, ze głownym celem tej polityki jest dobro Polski lub Koscioła. Za długo słucham tej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 23.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 \Jak pisałam wyzej, pozytywem wbrew wszystkiemu jest tam obecnośc obecnie rzadzacych, którym po wyborach nie wypada potwierdzać róznych dziwnych koncepcji. Bo odpowiedzialność nieco dyscyplinuje słowa. To trochę zbija z tropu słuchaczy . Obyś miała rację, czego wszystkim życzę (mimo, że wątpię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.12.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 a ja przypomne o. Jankowskiego...... musiał pochylić główkę... i przypomniec sobie...."z prochu powstałeś i w proch sie obrócisz"...troche pokory.... to slubowali....ale już zapomnieli.... bo to już figury prominentne.... ale. jak kazda kariera...... zaczyna się, wznosi na wyżyny..... i bęc na morde.... historia lubi się powatarzac....podajcie przykłady??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.12.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Prałat J. to nie jest chyba najlepszy przykład pochylania główki w świetle ostatnich doniesień o stawianiu mu pomników np.http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3084721.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a to następne:http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=165158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.12.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 I jeszcze drobiazg... http://www.joemonster.org/mg/albums/skolowany/samochody/auto216.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts