Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Perełki Ojca Rydzyka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 429
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Takie radio jest jak najbardziej potrzebne, właśnie takim ludziom ktorzy potrzebują oparcia duchowego, radia które im towarzyszy w samotności i chorobie, .... z tym że nie w wydaniu Rydzyka......zagubienie starszych ludzi w dzisiejszych realiach. On ich normalnie wykorzystuje, materialnie i psychicznie. Takie cos powinno by karane i to bynajmniej nie grzywną.

Nic dodac nic ujac. Tylko jak to zrobic by go wywalic?

Choc jest nadzieja. Ojciec Jankowski ze Sw. Brygidy nareszcie za politykierstwo wywalony zostal. Mnie tylko smuci iz dokonal tego dopiero terazniejszy Papiez - Benedykt a nie nasz choc sprawa Jankowskiego juz walkowana jest dobrych kilka lat

• 2 weeks później...
Gość gregmena

nie wiedziałem że na tym forum tylu zwolenników Urbana i Nie i stylu ich wypowiedzi.....

wasze marzenia są spełniane w Francji dziś zaczęły być palone kościoły....

cóż ja sie cieszę że nie jestem katolikiem, bo tyle jadu co czytam tu u katolików wobec drugiego człowieka jest naprawdę żenujące...

cóż macie racje trzeba płynąc z nurtem, demokracja to takie cioś że takie radio jak RM nie może istnieć, a wy musicie powtarzac to co wam wyborcza w gowy wbija

i doszlo do tego że ja bronie RM, zatwardziały ateista...

smutne w jednym miejscu ci sami ludzie pisza o odbieraniu polakom prawa wyborczego, że polacy to ciemna masa, w drugim miejscu nabijają się z wolności demokratycznych....

smutne po 15 latach wolności

Gość gregmena

nioe bronię

jest demokracja, wolnośc slowa!!!!

swoją drogą ciekawe czemu nie atakujecie NIE???????????/

ot ubaw mam z was katoliczków....... przecież ten wasz Jezus mówił o miłości wobec nieprzyjaciół a wy tu plujecie na drugiego że BUAHAHHAHAHHAH........

nioe bronię

jest demokracja, wolnośc slowa!!!!

swoją drogą ciekawe czemu nie atakujecie NIE???????????/

ot ubaw mam z was katoliczków....... przecież ten wasz Jezus mówił o miłości wobec nieprzyjaciół a wy tu plujecie na drugiego że BUAHAHHAHAHHAH........

1. proszę nie porównuj NIE i RM, bo zasięgowo choćby sa nieporównywalne

2. proszę nie obrażaj czyjejś wiary, nie myl pojęć Jezus i Radio Maryja.

jak na razie najbardziej na drugą osobę plujesz Ty, obrażając wszystkich naokoło. Może zacznij argumentować zamiast buahahahać.

Gość gregmena

XENO JA TU NIE DYSKUTUJE CZY rm MA COS WSPÓLNEGO Z JEZUSEM... BO NIE MA.....

ja sie tylko nabijam z waszej katolickiej postawy wobec 2 człowieka..... powody patrz wyżej.......

istne wypełnienie nauk waszego szefa..... ośmiac i zgnoić drugiego człowieka.....

ja tam słucham tego radia tylko dlatego że tam każdy może zadzwonić i powiedziec co myśli a do np radia zet nie zadzwoni.... nawet pijak w RM może powiedzieć ehmm.. ehhh.. ehmmm to jedyne wolne radio i to jest niesamowiteeeeeeee

a że w wyborczej każą narodowi pluć na RM, to się nie dziwię że naró beżmyślnie to robi... ale

ale mało ważne

nabijam sie tylko z waszej katolickiej postawy.... patrz wyżej..... jak katolik katolikowi wilkiem... a tyle gadki o miłości... a tu byle ośmiać i zgnoic tego co ma inne zdania ........

ja sie tylko nabijam z waszej katolickiej postawy wobec 2 człowieka..... powody patrz wyżej.......

istne wypełnienie nauk waszego szefa..... ośmiac i zgnoić drugiego człowieka.....

...

nabijam sie tylko z waszej katolickiej postawy.... patrz wyżej.....

albo to

a potem

a tyle gadki o miłości... a tu byle ośmiać i zgnoic tego co ma inne zdania ........

stary wbijasz sobie samobójczego gola...

Gość gregmena

ok macie racje ja też katolickości nie traktuje poważnie więc co mi tam możecie nabijac się z RM i dzwoniących tam ludzi....

w katolickości jest jedno co mi sie podoba

kazanie na górze.. pewnie nie znacie... ale jeśli wyżej piszą katolicy i pisza o 2 człowieku.... to nie mogę zrozumieć tej wiary.... w ewangelii pisze jedno a tu robią drugie...????

śmiejcie się śmiejcie, krzyczcie krzyczcie i wprowadzajcie swój pokój.....

swoją drogą to przykre że forum budowlane robi sie forum politycznym.... przeciez tych tekstów o Rydzyku jest masa na wyborczje, onecie, wp, nie możecie tego tam pisac???

ot i katolicy....

to słowo zamyka wszystko o tektach w tej dyskusji

Odrobina luzu wskazana gregmena! :-) Jestes ponadprzecietnie wyksztalcony, swietnie zarabiasz bo masz swietna prace, masz udane zycie rodzinne i ciekawe zainteresowania intelektualne, rzeklbym elitarne, zwiedzasz swiat - jednym slowem czlowiek sukcesu zadowolony z zycia. I dlatego odnosze wrazenie ze nie pasuje do Ciebie postawa krzyzowca ktory walczy z kazdym i o wszystko bo to raczej postawa blizsza tym ktorzy maja jakies kompleksy i sa sfustrowani. Wyluzuj prosze.

Gregmena Ty naprawde masz problem(może napisz do przyjaciółki) ! Te teksty są rzeczywiście z rydzyjka. A że są głupawo śmieszne to wina mówców a nie nasza.

Aha NIE nie czytam od jakichś 3 lat,wyborczą wyłącznie przypadkowo...to tak gwoli ścisłości.