romka 07.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 gregmena czy to czasem nie ty polemizowałeś o prezydentach RP?styl ten sam,jad ten sam mój boże,ależ jesteś sfrustowanym człowiekiem..... pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 hehe, kolejna osoba pisze o kompleksach Gregmena. Jakby mi kilka osób mówiło, że jestem brudny na twarzy to bym się wytarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 07.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 mTom jeśli po obrażeniu 2 człowieka jest Ci czyściej na twarzy.... to powodzenia... ja sie rzeczywiście wole umyć.... nie wiem cokolwiek napisze to jest epitet na mnie nie na to co pisze... nawet mnie tu zbluzgano że za młody jestem swego czasu, przy prezydencie... to takie merytoryczne w dyskusji gdy zamiast rozmowy sie kogoś zwyzywa..... powiem tak wszyscy opluwają R.M. niestey często opluwając nawet tego radia nie słuchali... tekstyu oryginalne i OK z RM w radiu zet też są wpadki i OK... ale nie zastanawialisście sie kiedyś czemu to RAdio ma tak dużo słuchaczy (o dziwo wielu młodych i wykształconych)??? zastanawialiście jak to możłiwe że jednemu człowiekowi w tym złodziejkim kraju tak wiele sie udało... kiedyś RM to była mała lokalna rozgłośnia podmiejska... dziś Radio na cały świat, Telewizja, gazeta, uczelnia wyższa, piękne akademiki, jeden człowiek tyle zbudował a wszyscy na niego plują.. ciekawe..., zastanawialiście się.... w telewizji krzyczą żejest OK, ze bezrobocie spada... aludzie głosuja na Leppera i słuchają RM, skoro jest tak dobrze to dlaczego.....???? ja tam też moge sie przyłączyć do plucia na innych, to najprostsze i najłatwiejsze... tu pluja na RM, obok pluja na polaów że ciemna masa.... ot i dożyłem czasu że krzycza na mnie że nie podoba mi się że na polaka polak mówi że ciemna masa, i pluja na mnie żenie podoba mi się naśmiewanie z innych ludzi.... ot i chyba zwariowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 mTom jeśli po obrażeniu 2 człowieka jest Ci czyściej na twarzy.... to powodzenia... ja sie rzeczywiście wole umyć.... nie wiem cokolwiek napisze to jest epitet na mnie nie na to co pisze... nawet mnie tu zbluzgano że za młody jestem swego czasu, przy prezydencie... to takie merytoryczne w dyskusji gdy zamiast rozmowy sie kogoś zwyzywa..... powiem tak wszyscy opluwają R.M. niestey często opluwając nawet tego radia nie słuchali... tekstyu oryginalne i OK z RM w radiu zet też są wpadki i OK... ale nie zastanawialisście sie kiedyś czemu to RAdio ma tak dużo słuchaczy (o dziwo wielu młodych i wykształconych)??? zastanawialiście jak to możłiwe że jednemu człowiekowi w tym złodziejkim kraju tak wiele sie udało... kiedyś RM to była mała lokalna rozgłośnia podmiejska... dziś Radio na cały świat, Telewizja, gazeta, uczelnia wyższa, piękne akademiki, jeden człowiek tyle zbudował a wszyscy na niego plują.. ciekawe..., zastanawialiście się.... w telewizji krzyczą żejest OK, ze bezrobocie spada... aludzie głosuja na Leppera i słuchają RM, skoro jest tak dobrze to dlaczego.....???? ja tam też moge sie przyłączyć do plucia na innych, to najprostsze i najłatwiejsze... tu pluja na RM, obok pluja na polaów że ciemna masa.... ot i dożyłem czasu że krzycza na mnie że nie podoba mi się że na polaka polak mówi że ciemna masa, i pluja na mnie żenie podoba mi się naśmiewanie z innych ludzi.... ot i chyba zwariowałem Wiesz, Gregmena, wolność słowa to wielka rzecz, ale ma swoje granice. Nie będę rozwijać rzeczy oczywistych. Pytałeś o powód popularności - wiele osób słyszy, to co chce słyszeć - o spisku, żydach, prawdziwych Polakach - tak zwaną "prawdę". Świat czarno-biały, oczywisty do bólu, proste recepty i do tego wrażenie wspólnoty i siły. Miód na skołataną duszę i kompleksy. Wiesz co - pewnie wszyscy, którzy się śmieli z takich rewelacji, robili to nie do końca radośnie - aż strach, że ludzie tak myślą NAPRAWDĘ. Niewiedza, zagubienie i frustracja to naprawdę wybuchowa mieszanka. Wspominałeś o Paryżu - tak, tam to też widać. P.s. jestem katoliczką i możemy o tym porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.11.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 ...nawet mnie tu zbluzgano że za młody jestem swego czasu, przy prezydencie... to takie merytoryczne w dyskusji gdy zamiast rozmowy sie kogoś zwyzywa........ czlowieku wez na wstrzymanie - kto Ci nabluzgal z racji wieku? Jakich slow uzyl? Teraz mam cholerna ochote ci dopiero nabluzgac ...... ale spuszcze wode Lecz sie lepiej dla dobra twego otoczenia bo oni nie maja szansy Cie zignorowac - a to chyba jedyny sposob na ciebie Nerw mi puscil ale juz nie wyrabiam jak takie glupoty czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 08.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 oczywiście, macie racje z RM... ja tylko sie burzę o to że wam katolikom w której wierze tyle się mówi o miłości tak łatwo tu sie pluje na RM (przypominam Rydzyk to 2 człowiek i wasz Jezus go pokochał a nawet zginął podobno za niego ) i jego słuchaczy.... jesli teksty w tej dyskusji uważacie za stosowne do waszej wiary OK, zwracam honor i przepraszam skąd w was tyle kompleksów i flustracji, całe forum pełne epietetów wobec KAczyńskiego, nowego rządu, Rydzyka, czy wy tylko potraficie innych atakować???? ludzie świat jest piękny, należy mieć nadzieje, a nie tylko szerzyć spiskowe teorie dziejów.... a Rydzyk światem nie rządzi, tylko wasze serca...... jareco jak zwykle mijasz sie z prawdą tak często mnie opluwaleś, nie próbując nawet dyskutować że szkoda gadać.... ale to typowe, zamiast merytoryki - PLUć bo ktoś ma inne zdanie.... Jareco jak zwykle mijasz się prawdą a co do kultury to ci daleko jareko Odpowiedzi : 1240 Wyświetleń : 9902 Forum : Klub BUDUJĄCY Wysłany : Pon Paź 17, 2005 9:11 pm Temat : Kto Prezydentem Co ty - 30 letni szczawiku mozesz mowic o dawnej, czerwonej polsce. Gowno pamietasz, w pieluchach tetrowych (jesli udalo sie Twoim rodzicom ... jak widzisz dla ciebie jareco nabluzganie na kogoś z powodu wieku jest normalne, zresztą bluznano na mnie ti u z powodu wieku, wykształcenia, czytania książek, posiadania wielodzietnej rodziny, zarobków..... ciekawe że taki jareco tak szybko zapomina jak bluzga na 2 czlowieka, wazne ze sie dobrze czuje i uwaza ze jest w porządku BLUZGAJCIE DALEJ NA MNIE KATOLICZKI - taka wasza wiara EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 , EOT obiecanki-cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 BLUZGAJCIE DALEJ NA MNIE KATOLICZKI - taka wasza wiara EOT Dziękuję uprzejmie za propozycję, ale nie skorzystam. Mam ciekawsze plany na dzisiaj i dni następne. Gdybym się jednak zdecydowała, dam znać z wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Gregmen OR to nie jest gruby kolega co nie ma nogi z naszej klasy, z którego śmieją się okrutne dzieciaki. Proszę więc o "niejeżdzenie" na najniższych emocjach i nie wywoływanie poczucia winy u rozmówców. To osoba publiczna, każdy ma prawo komentować czy podoba mu się jak prowadzi RM czy nie, zgodzisz się?Nie możesz mieć więc pretensji, że cytuje się rozmowy niedokończone, albo pisze czy komuś się to podoba czy nie i czy to kogoś obrusza czy nie. I jeszcze prośba - masz prawo mieć swoje zdanie, ale nie obrażaj wszystkich naokoło. Naprawdę komuś możesz robić przykrość tymi słowami "ten Wasz Jezus" może tego nie widzisz, ale Twoje słowa mają bardzo negatywne zabarwienie. Mam więc do Ciebie prośbę - nie nabijaj się z czyjejś wiary ok? Dyskutujmy, ale na poziomie. Odstawmy buahahahanie i nabijanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.11.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 kurcze - nie wiedzialem ze nazwanie kogos "szczawikiem" jest pluciem na niego.Licze na to ze EOT faktycznie zastosujesz wszak juz kiedys prosiles by zamkac watek a udzielasz sie w sposob obrazajacy innych swiatopoglad, wiare i poglady w sposob warty wyzszej sprawySam jestem niewierzacy ale nigdy nie obrazilem osoby wierzacej w sposob tak chamski jak Ty Gregmena. I nie wazne czy katolika, protestanta, muzulmanina czy innej wiary.Szanuj innych ludzi - moze odplaca Ci tym samym a poki co teraz cie opluje - nie jestes wart ani jednego slowa wiecej bos ..... (jednak wprowadzilem autocenzure) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 08.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 JAreko: Co ty - 30 letni szczawiku mozesz mowic o dawnej, czerwonej polsce. Gowno pamietasz, w pieluchach tetrowych (jesli udalo sie Twoim rodzicom ... zapewne jareko to twój codzienny jezyk w domu, do żony do dzieci, do rodziców i do każdego kto ma inne zdanie niż Ty, więc zadecydowaleś ze nie są to obraźliwe slowa... innych juz nawet nie chcę przypominać, bo bylo ich wiele, a przed chwilą zapewniales ze nigdy nic nie pisales o moim wieku.... więc skoro wyszlo twoje klamstwo i dalej udajesz wiarygodnego to OK.... zycze czystego sumienia.... tylko czekac az mi zabierzesz prawa wyborcze bo mam inne zdanie niz TY za Jezusa - przepraszam..... to nie fair z mojej strony i chamskie mocno, dlatego nawet jak przeprosin nie przymniecie, mocno przepraszammmmale wybaczcie nie spodobal mi się ten wątek któy ma sużyć tylko ośmieszaniu jakiejś grupy ludzi... bo po co... w radiu zet też są chore teksty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 08.11.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moim zdaniem Gregmena to kolejny Troll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 w radiu zet też są chore teksty.... OK szczerze mówiąc chętnie przeczytam (posłucham) śmiesznych tekstów z Zetki czy RMF, w końcu zdarzają im się wtopy, kiedyś pamiętam gościa co był tak pijany, że ledwo wybełkotał pogodę na jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 08.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 a ty Mtom masz prawo do decydowania kto jest trollem a kto niegeno ma prawo do decydowania kto jest ciemna masą a kto niejareko ma prawo do decydowania kto ma prawa wyborcze a kto nie ciekawe ze łączy was jedno to że glosowaliście za Tuskiem.... ciekawe kto wam daje prawo do takiego dzielenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 a ty Mtom masz prawo do decydowania kto jest trollem a kto nie geno ma prawo do decydowania kto jest ciemna masą a kto nie jareko ma prawo do decydowania kto ma prawa wyborcze a kto nie ciekawe ze łączy was jedno to że glosowaliście za Tuskiem.... ciekawe kto wam daje prawo do takiego dzielenia??? Jasne, prawo do własnego zdania i jego wyrażania masz tylko ty Oczywiście w swoim własnym mniemaniu Co do przeprosin - wypowiedzi były umiarkowanie chamskie, raczej odebrałam to jako rozpaczliwe szukanie argumentów. Nie czuję się urażona twoimi wypocinami Jestem dumna ze swojego sposobu głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 08.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Gregmena, jesteś z PKW? Wiesz na kogo głosowałem? Przeczytaj to jeszcze raz: Moim zdaniem jesteś trollem. Dodam jeszcze: specyficzną jego odmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 a ty Mtom masz prawo do decydowania kto jest trollem a kto nie geno ma prawo do decydowania kto jest ciemna masą a kto nie jareko ma prawo do decydowania kto ma prawa wyborcze a kto nie ciekawe ze łączy was jedno to że glosowaliście za Tuskiem.... ciekawe kto wam daje prawo do takiego dzielenia??? juz sie tak nie dasaj i nie nakrecaj zachowujesz sie teraz jak nabzdyczona panienka posluchaj moze Xeny i rozmawiaj na argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.11.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 gregmenaw kwestii naszego Jezusa... nestety mylisz się, to również twój Jezus, czy tego chcesz, czy nie, czy jestes katolikiem, czy nie, czy wierzysz, czy nie. bo On umarł za wszystkich, bez wzgledu na wiarę, jej brak, kolor skóry czy pochodzenie, czyli za ciebie też. a co do reszty.... wyluzuj chłopie.zauważ, że nabijamy sie ze zjawiska jakim jest RM. nikt tu nie wyzwał O. Rydzyka żadnymi epitatami. nikt też nie obraża słuchaczy RM. poprostu śmiejemy się z pewnym dozą smutku (jak ktos wyzej napisał) z tego jak bardzo naiwni są ludzie i jak łatwo zamienili wiarę w Boga na wiarę w Ojca Rydzyka. poza tym wcale nie musiałeś czytać tego wątku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 08.11.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 no proszę,ja byłam pewna że już wyluzował,ale widzę że lubi sam się nakręcać..."sado -maso.."może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.11.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A może po prostu z grzybkiem sobie czasem łychę dziabnie...i tak mu głupio jak wszyscy na oszołoma jadą...i go broni...po bratersku...amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts