Gość 09.11.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 [Ten prawnik pracuje dla Radia Maryja. A teraz wstańcie - zaraz wszyscy będziecie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 09.11.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ....i od takich prawników racz nas strzec Panie.....to całkiem na poważnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ....HGW i to zaytanie mi sie bardzo podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 09.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 te cytaty pochodzą zhttp://www.opoka.org.pl/biblioteka/W/WP/jan_pawel_ii/audiencje/polacy_16102000.html http://www.mateusz.pl/jp99/pp/1999/pp19990607e.htm i inne źródła opoki czy mateusza są całkowicie pewneRM było i zapewne jest ukochanym dzieckiem JPII owszem vikipedia nie jest pewnym źródłem ale opoka to oficjalna strona fundacji Episkopatu Polski... czy jeśli podaje źródło http://www.opoka.pl czyli strona Episkopatu Polski również podważycie że to nieprawda.... dlatego że tak pieknie błogosławił RM papież??? teksty są umieszczone whttp://www.opoka.org.pl/zycie_kosciola/jan_pawel_ii/a sama opoko to:http://www.opoka.org.pl/info/o_nas.html słuchajcie możecie wyśmiewać mnie, ale nie wyśmiewajcie nauki JPII właściwie ja nigdy nie mogłem zrozumiec katolickości, czyli podwójnościktoś mówi że jest katolikiem a robi odwrotnie co głosi jego religiato tak samo jak z nauczaniem JPII zachwycacie sie nim, stawiacie mu pomniki, a co do nauczania robicie dokładnie inaczej... przykłady to jego nauka o RM, czy antykonceppcji.... poza tym wystarczy wziąść zapisy ksiązkowe z pielgrzymek JPII do Polski i tam jest tosamo napisane co ja tu cytowałem za opoką i mateuszem.... a strona którą pokazaliście to tylko dowód jak wielu młodych wykształconych ludzi jest z RM Majka podała cytat który jest czyjąs opinią, całkowicie zreszta polityczna i niezgodną ze słowami JPII o RM, nie wiem co dla was jest ważniejsze nauczanie JPII czy czyjeś polityczne wychwalanie Kwaśniewskiego??? ciekawe że wszyscy mnie atakujecie, ale nadal gdy prosze Xene o podanie źródeł udowadniających że podane teksty padły w RM to xena ich nie podaje, jaka jest więc pewnośc że takie fakty miały miejca... ja sam mam nagrania MP3 z różnymi tekstami z RM m.in wspomniane "h.. wam w d...", czekam na te źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Taaak. A świstak siedzi i zawija sreberka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 źródła opoki czy mateusza są całkowicie pewne RM było i zapewne jest ukochanym dzieckiem JPII Co to znaczy jest? Papież nie żyje, a jako ateista powinieneś wiedzieć, że nie ma życia pozagrobowego. słuchajcie możecie wyśmiewać mnie, ale nie wyśmiewajcie nauki JPII [...] poza tym wystarczy wziąść zapisy ksiązkowe z pielgrzymek JPII do Polski [...] a strona którą pokazaliście to tylko dowód jak wielu młodych wykształconych ludzi jest z RM [...] Oj z Ciebie to jednak Moherowy Beret... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 09.11.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jasne markus teraz Jan PAweł II pewnie zawija sreberka....whisper a ty bys pewnie pozamykał takie media jak RM, zostawiłbyś NIe, wyborczą.... http://www.mateusz.pl/jp99/pp/1999/pp19990607e.htmRaduję się obecnością słuchaczy Radia „Maryja”, które ma siedzibę w Toruniu. Rozgłośnia ta dociera do bardzo wielu rodaków w Polsce i na świecie. Wszystkim słuchaczom i pracownikom Radia życzę tej radości, jaka płynie ze zwiastowania Dobrej Nowiny. Niech Maryja, Gwiazda Nowej Ewangelizacji prowadzi wasze Radio na spotkanie nowych ludzi i nowych czasów. Dziękuję Wam za radiową katechezę, a szczególnie za modlitwy w intencji Kościoła i Papieża. to wolny kraj, macie prawo miec całkowicie odmienne zdanie niz Jan PAweł II o Radiu MAryja gwoli ścisłości cytat pochodzi z www,mateusz.pl całkowicie nie związanej strony z RM, tekst ten znajduje się także w książkowych przekazach z pielgrzymki 1999 JPII do Polski wiem wiem, cokolwiek JPII powiedział wy i tak swoje pomyje musicie wylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 whisper a ty bys pewnie pozamykał takie media jak RM, zostawiłbyś NIe, wyborczą.... Nie, nie zamykałbym ani RM, ani Nie, ani Wyborczej. Każde z nich daje rozrywkę określonej grupie ludzi. Tyle że RM obraża różne grupy społeczne i narodowościowe, albo ogólnie - wszystkich którzy nie zgadzają się z ojcem R. Żydzi, pedały, liberałowie, cykliści... I to mi się nie podoba, i za to RM powinno ponosić odpowiedzialność. Najlepiej finansową. wiem wiem, cokolwiek JPII powiedział wy i tak swoje pomyje musicie wylac Gregmena, a co mnie do jasnej Anielki obchodzi co powiedział JPII? Nie ma takiego obowiązku żeby wiedzieć co powiedział ani tez zgadzać się z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jasne markus teraz Jan PAweł II pewnie zawija sreberka.... wiem wiem, cokolwiek JPII powiedział wy i tak swoje pomyje musicie wylac Ty juz daj Papie święty spokój. Niech człowiek spoczywa w pokoju. Mój komentarz dotyczył Ciebie, gdyż cały wątek przestałem juz traktowac poważnie. Za to całkiem poważnie kilka postów wcześniej gratulowałem Ci zawodostwa w technice manipulacji informacją. Twoje wypowiedzi przestały mnie irytować, gdyż widzę jedynie dwie możliwości: 1) lecisz totalnie w bambuko i ćwiczysz w tym miejscu wprawki z socjotechniki, a my się dajemy wpuszczać jak dzieci 2) naprawdę myślisz to co piszesz i w takiej sytuacji wszelka polemika jest z góry skazana na porażkę i trzeba Cię zaakceptować takim jaki jesteś. Z tym się nic nie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.11.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 markus - ja obstawiam trzecia - nie wymieniona przez ciebie jak juz kiedys powiedzialem "....szczawik, co gowno wie o czerwonych...." (opluwac tak bede a co? Wszak plujemy i ciagle pomyje wylewamy na tegoz osobnika , My wszyscy popierajacy PO, Tuska itd) Tylko ze naszego prawnika deklarowany wiek podzielilbym przez dwa Jednak wracajac do meritum, gdyz powyzsze to byly jaja wzgledem prawnika Tak jak przewidywalem. Niestety dupczenie stolkami byleby tylko u zloba pozostac Giertych juz w fotelu zasiadl. Niebawem czas na Leppera przyjdzie - oj, zapomnialem, on juz wicemarszalkiem jest. Jeszcze tylko pozostal stolek dla Pawlaka i tego nowego z SLD - jakos zapamietac nie potrafie Powstaje wielka koalicja reformatorska PiS, LPR, Samoobrona, PSL, SLD I coz......chyba wracaja czasy o ktorych chcielibysmy zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 podając cytaty JPII podaje jaką o RM ma opinię najwyższa władza kościelna, dziwiło mnie tylko że jako katolicy tak atakujecie innych ludzi i dlatego nawet przytaczałem kazanie na górze oczywiście macie prawo miec inne zdanie i sam także mam inne zdanie o RM niż JPII, powyżej zresztą zauważyłem że właśnie taki jest stosunek polaków i katolików do JP II owszem pięne słowa, pomniki, udawany żal. a tak jak sami mówicie macie gdzieś jego nauke i jego słowapo prostu RMII było ukochanym radiem papieża, a wy uważacie całkowicie odwrotnie i OK do xeny bądź uczciwa i podaj źródła tekstów???? przypominam że M jako jedyne w ciągu 15 lat zrobilo z premierem MArcinkiewiczem, gdzie po raz pierwszy każdy mógł zadzwonić i zadać pytanie, i tych pytań niewygodnych czy niemilych dla PI bylo wiele, zresztą sam Marcinkiewicz i Wasserman też pare razy się wkopali, nie mając konkretnej odpowiedzi, ale oczywiście możemy sie nie zgadzać z MArcinkioewiczem i RM, a ale to przejaw demokracji że premier po prostu rozmawia z ludźmi.... wiem że to wam się też nie spodoba jareco czas byś znów powtórzył głośno by ludziom zabrac ptrawa wyborcze, jareko jesli ja mam 30 lat i jestem szczawiem to ile ty masz lat, bo czytajkąc twe teksty i propozycje to chyba masz uwiąd starczy, dożylem po 15 latach wolności że gość pisze o zabieraniu praw wyborczcych ludziom a tu wszyscy przytakują, czy Ty jeszcze żyłeś w XIXw???zapewne parawa wyborcze należą sie tylko zwolennikom PO i plujcom na RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 może ktoś by po prostu zlikwidowal ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus, moim zdaniem punkt pierwszy. Facet się zabawia bo lubi. Schemat jest taki: koleś jest zawsze w opozycji do tego co sądzi większość, a to pewna droga by zaczęła się ostra jazda. Jak wszyscy opowiadali się za PO, Gregmena wychwalał PiS. Jak wszyscy za Tuskiem, Gregmena - za Kaczyńskim. A potem okazywało się, ze tak naprawdę jest fanem Mikkego. Większość krytykuje Radyjo, Gregmena je broni (chociaż jest ateistą sic!). Teraz wątek się pięknie rozwija, Gregmena chce go zamknąć, itd, itp. Wszystko to jest bardzo czytelne. Są dwie możliwości reakcji:a) ignorowanieb) wyśmiewanie.Ja wybrałem b). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus, moim zdaniem punkt pierwszy. Facet się zabawia bo lubi. Schemat jest taki: koleś jest zawsze w opozycji do tego co sądzi większość, a to pewna droga by zaczęła się ostra jazda. Jak wszyscy opowiadali się za PO, Gregmena wychwalał PiS. Jak wszyscy za Tuskiem, Gregmena - za Kaczyńskim. A potem okazywało się, ze tak naprawdę jest fanem Mikkego. Większość krytykuje Radyjo, Gregmena je broni (chociaż jest ateistą sic!). Teraz wątek się pięknie rozwija, Gregmena chce go zamknąć, itd, itp. Wszystko to jest bardzo czytelne. Są dwie możliwości reakcji: a) ignorowanie b) wyśmiewanie. Ja wybrałem b). od pewnego czasu zastanawiałam się na d tym. Wydawało mi się, że do manipulowania ludźmi potrzeba trochę inteligencji. A w tych wątkach odbywa się to strasznie infantylnie. Dlatego kiedyś pytałam o wiek, zawód, rodzinę. Gregmena napewno nie jest prawnikiem, prawdopodobnie nie ma rodziny i do tego ma max 20 lat Wnioskuje po tym, że sam pyta o porady prawne , pierniczy głodne kawałki o rodzinie i dzieciach. Do tego chwali się swoim stanem posiadania /zarobkami/. Gregmena odpuść sobie, wystarczy już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 majumożemy sie spotkać, możesz zobaczyć moja rodzinę, dom... KONKRETY nie słowa, MAJKA POKAŻ że jesteś uczciwa i sprawdź czy mówisz prawde zamiast polejesz potok kłamst MAJU jesteś ucziwa a kłamiesz???wiem że wymyslisz łądnie by nie sprawdzic mnie, ale wobec tego podaj meila, prześle wszystko co chcesz, dyplomy, zdjecia budowy, rodziny, wejdź na skype, albo rozmowa z kamerką internetową....MAJU BĄDŹ UCZCIWA, mówisz o mnie nieprawdę..... udowodnij że nie kłamiesz!!!!!!! jestem z Tarnobrzega, prosze przyjechać... moge sam podjechać...podac numer do pracy, zadzwon sprawdź ze jestem w pracy, podac numer do domu, zadzwon zapytaj żony ile mam lat.....ja jestem troll a wy jak klamiecie to jest OK???aha są ludzie z forum któzy mnie odwiedzili, by zobaczyc mój dom, widzieli i mnie i mój wiek i moja rodzinę... ale wiem zamiast sprawdzic Ty maju będziesz wolala trwać w KŁAMSTWIE po pierwsze od kiedy to wszyscy są za PO i Tuskiem, sorry mTOM ty chyba żyjesz w świecie fantazji i chyba lecisz na jakiś prochach... wszyscy wszem wiedzą że wybory w Polsce wygrał Kaczyński i PIS... więc sorry to jest jakaś większość, RM słucha wiele milionów polaków...., czy ty poza samym atakowaniem mnie masz jakieś argumenty??? ludzie tu obecni to na szczęście nie większośc Polski... przecież wy już pisaliście by POLAKOM zabrać prawa wyborcze (pewnie te prawa wyborcze tylko dla głosujących na PO) mtom przypominam że ktoś na pierwszej stronie bardzo cicho i grzecznie bez kłótni poprosił o nieszydzenei z tego radia bo jest dla niego bardzo ważne i mu pomogło ale wszyscy dalej szydzili..... poza tym plujcie powiem szczerze wolę myśleć i miec opinię identyczną jak JPII niż jak wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.11.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 przecież wy już pisaliście by POLAKOM zabrać prawa wyborcze (pewnie te prawa wyborcze tylko dla głosujących na PO) Gregmena, to proponuje Mikke, a tyś jego zwolennik. mtom przypominam że ktoś na pierwszej stronie bardzo cicho i grzecznie bez kłótni poprosił o nieszydzenei z tego radia bo jest dla niego bardzo ważne i mu pomogło ale wszyscy dalej szydzili..... Sam szydzisz z katolicyzmu. A poza tym wyluzuj. Prawnik powinien umieć się samokontrolować. Jakby co mojego maila masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 o rany . Nie mów, że moje wnioski Cię załamaly na forum jesteś gregmeną, a nie jakimś Jackiem Kowalskim z zoną i trójka dzieci. Wypowiadasz się w określonej formie i nie dziw się, że inni z tego potoku słów wyciągają takie a nie inne wnioski. Ja żadnego kłamstwa w tym nie widzę, za to widzę, że się miotasz, jakbys po rozżarzonych węglach stapał prawnik powinien znać definicję kłamstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Majka bądź uczciwa, odkąd Cię widze na forum tylko się kłocisz, nie tylko ze mną napisalaś:Gregmena napewno nie jest prawnikiem, prawdopodobnie nie ma rodziny i do tego ma max 20 lat na jakich podstawach??? jesteś psychologiem z uprawnieniami do ocenianaia wieku po stylu pisania, bo ja jak czytam twe posty od pewnego czasu, to nie napisalaś już dawno nic merytorycznego poza atakowaniem mnie czy innych osób, ile więc masz lat 10 i jesteś złośliwym chłopcem któremu się nudzi???? Nie na pewno nie.... jesteś Majka KŁAMIESZ DLA SAMEGO KŁAMANIA????jestes fair??? jwesteś OK?? sprawdź, może wtedy przeprosisz, ale na pewno by cię nie było na to stac!!!!!! wolisz kopac!!! łatwo sprawdzić wszystko, skype, gg, rozmowy z kamerką, fax, skany, meil, spotkanie.... mogę podac na priv nick osób któe odwiedzały moją budowę i widziały mnie że nie jestem gregmeną a realnym człowiekiem.... bądź uczciwa!!! NIE KŁAm zauwacie jeszcze jedno gdy swego czasu coś napisdaem, porposzono mnie o źródła ja je podałem i dalej źle gdy ja poprosiłem xene o źróda wykęciła się i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Gregmena, mam propozycję, wklej swoje zdjęcie jak klęczysz z rozdartą koszulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 mtom gdzie mam Twojego meile, bo tu go nie widzę, a na prywatnych wiadomościach go nie ma...??? czyżby kłamstwa tak łatwo przychodziły ci??? podaj meila na priv i co mam ci przeslac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts