mTom 10.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 mtom gdzie mam Twojego meile, bo tu go nie widzę, a na prywatnych wiadomościach go nie ma...??? czyżby kłamstwa tak łatwo przychodziły ci??? Jest taki przycisk z kopertą pod moimi widomościami. A teraz czekam na przeprosiny odnośnie pomówienia mnie o kłamstwo. 100 tyś nawiązki wpłacisz na Platformę Janusza Korwin-Mikkego. Przyda im się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 przepraszam rzeczywiście zapomniałem o takiej funkcji na Mikkego nie wpłacę, program OK, ale facio który uważa że 80% narodu do głupcy nie jest powazny.... zdjęcia z rozdartą koszulą nie mam, ale może zrobię dla Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.11.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Więc czekam z utęsknieniem na rzeczoną sesję zdjęciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 powiem za moim autorytetem JPII Dziekuję Radiu Maryja za to apostolstwo!!!! Por. http://www.isr.org.pl/teksty/abpKM/Homilia%20-%20Radio%20Maryja.htmhttp://www.kmdp.pl/ue/biblio/zawitkowski_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 przepraszam rzeczywiście zapomniałem o takiej funkcji na Mikkego nie wpłacę, program OK, ale facio który uważa że 80% narodu do głupcy nie jest powazny.... zdjęcia z rozdartą koszulą nie mam, ale może zrobię dla Ciebie.... A dlaczego nie jest poważny ??? Społeczeństwo które nawet we Wszystkich Świętych jeździ pijane (vide ponad 2000 zatrzymanych za jazdę pod wpływem), pewnie w zwykłą wyborczą niedzielę też pijane głosowało. Bez względu na kogo. Więc sam powiedz - czy takie społeczeństwo mozna traktować poważnie skoro przez większość swojego życia jest "bezalkoholowe " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.11.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 powiem za moim autorytetem JPII Dziekuję Radiu Maryja za to apostolstwo!!!! Por. http://www.isr.org.pl/teksty/abpKM/Homilia%20-%20Radio%20Maryja.htm http://www.kmdp.pl/ue/biblio/zawitkowski_1.html Nie zapomnij, ze w tym wątku grasz ateistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 jestem ateistą co mi nie przeszkadza szanowac JPII za to jakim był człowiekiem... na pewno nigdyu z nikogo nie szydził jak ten tu po to powstały wątek, szanuje RM bo jest to jedyne w miarę wolne media, a zacząęm szanować odkąd tam była debata przed referendum unijnym zdecydowanie wygrana przez euroentuzjastów (świetny Syrusz-Wolski i świetny prowadzący ksiądz który wykończył oszołoma Pęka) wole go szanowac niż jak katolicy pomniki stawiać, czy jak w tej dyskusji robić dokładnie odwrotnie niż jego słowa i nauka JPIIJa Panu Bogu codziennie dziękuję, że jest w Polsce takie radio, i że się nazywa Radio Maryja. 29.03.1995, Rzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Gregmena - jak sobie nie ćwiczysz, to jesteś dla mnie zagadką Skoro JPII jest dla Ciebie autorytetem - to taka mała prośba: poczytaj sobie trochę więcej jego wypowiedzi. Ateiści też to robią . Liczy się całokształt, a nie jakieś wyrwane z kontekstu cytaty. I ciekawe czy po takiej lekturze dojdziesz do wniosku, że JPII rzeczywiście popierał RM? Mały przykład. Czy naprawdę sądzisz, że człowiek, który dla dialogu katolicko-żydowskiego zrobił więcej niż działo sie w tej kwestii przez 2000 lat popiera antysemityzm? Papież to ikona, którą niestety wszyscy którym to pasuje starają się użyć do własnych celów. Łącznie z tobą. W jednym masz rację - naprawdę niewielu słucha, co Papież mówi, wszyscy wiedzą, że mówi mądrze i wielki jest. RM - taki polski dziwny fenomen. Przedziwny mix skrajnych poglądów i realna siła polityczna. Trafiło w potrzebę wspólnoty, poczucie odrzucenia i zagubienia wielu ludzi. Mam do nich wielką pretensję, że na tym żerują i tymi ludźmi i ich autentycznie dobrymi chęciami i niestety niewiedzą manipulują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 nie będę Ci tłumaczyć czy RM jest cytowane na stronach z edytowalnymi cytatami, czy też zapisywane w formie notatek w czasie rzeczywistym, nie dostaniesz też kopii audycji w formie pisemnej poświadczonej przez RM z czerwoną pieczątką.....Nie chce mi się Tobie równiez pokazywać, że de facto Ty wywołujesz temat stringów w kościele więc wystarczy cytowac Ciebie.Nie chce mi się być przez Ciebie obrażaną i stawianą obok szympansów, może tak Cie nauczono traktować kobiety, ale ja na to nie mam i nie muszę mieć ochoty. mam dla Ciebie ostatnią propozycję Gregmen. dajmy już spokój Ale propozycja "dania spokoju" ma swoje i złe dla Ciebie strony -muszę Cię prosić również o to,żebys przestał obrażać innych,szydzić z czyjejś wiary i tworzyć dziejową teorię spisków.Może wklej za to jakiś kawał, albo co.... chciałabym się jednoczesnie zapytac polonistów jak się pisze jestem z Tarnobrzega czy Tarnobrzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 powiem za moim autorytetem JPII Dziekuję Radiu Maryja za to apostolstwo!!!! Por. http://www.isr.org.pl/teksty/abpKM/Homilia%20-%20Radio%20Maryja.htm http://www.kmdp.pl/ue/biblio/zawitkowski_1.html Nie zapomnij, ze w tym wątku grasz ateistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 masz racje xeno dajmy sobie spokój co do edytowalnych cytatów, pamiętaj że odesłałem Cie do zbiorów homili z pielgfrzymek, które są słowo w słowo zapisem słow papieża, także taśmy wideo z pielgrzymki np 1999 tam są cytaty któe zapodałemmógłbym wskanowac książke jako obrazek, ale i tak pewnie powiesz że poddałem obróbce na kompie co do cytatów o RM ni ema żadnego dowodu że taklie teksty były na antenie bezprzeczne jest jedno wielkie poparcie dla RADIA JPII zresztą jak widzę, trza dac sobie spokój takiej MAJCE I TAK NIE CHODZI O PRAWDĘ a o mącenie i kłócenie się apropos znam wielu ateistów, a także wyznawców innych religii dla których autorytetem jest JAN PAWEŁ II, jak zauważyłem nie jest autorytetem dla obecnych tu katolików, wiem wiem wystarczy nopwy pomnik, poudawać żal i powiedzieć że kochacie JPII a jego słowa i nauka w kąt, kto by tam czytał jego homilie z pielgrzymek.... wazne że w wyborczej kazali atakowac RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 masz racje xeno dajmy sobie spokój co do edytowalnych cytatów, pamiętaj że odesłałem Cie do zbiorów homili z pielgfrzymek, które są słowo w słowo zapisem słow papieża, także taśmy wideo z pielgrzymki np 1999 tam są cytaty któe zapodałemmógłbym wskanowac książke jako obrazek, ale i tak pewnie powiesz że poddałem obróbce na kompie to nie są cytaty z homilii, tylko z pozdrowień co do cytatów o RM ni ema żadnego dowodu że taklie teksty były na antenie bezprzeczne jest jedno wielkie poparcie dla RADIA JPII zresztą jak widzę, trza dac sobie spokój takiej MAJCE I TAK NIE CHODZI O PRAWDĘ a o mącenie i kłócenie się apropos znam wielu ateistów, a także wyznawców innych religii dla których autorytetem jest JAN PAWEŁ II, jak zauważyłem nie jest autorytetem dla obecnych tu katolików Ja całkiem fajna Majka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.11.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 masz racje xeno dajmy sobie spokój zresztą jak widzę, trza dac sobie spokój takiej MAJCE I TAK NIE CHODZI O PRAWDĘ a o mącenie i kłócenie się apropos znam wielu ateistów, a także wyznawców innych religii dla których autorytetem jest JAN PAWEŁ II, jak zauważyłem nie jest autorytetem dla obecnych tu katolików, wiem wiem wystarczy nopwy pomnik, poudawać żal i powiedzieć że kochacie JPII a jego słowa i nauka w kąt, kto by tam czytał jego homilie z pielgrzymek.... wazne że w wyborczej kazali atakowac RM no i nie dasz sobie spokoju... jak to z tym Tarnobrzegiem było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 xena mówi o edytowalnych cytatach, gdzie można by podtekst odczytać jakobny moje cytaty nie były pewne, a może ktoś je zmienił, także dlatego były tu wycinek z wikipedii że nie odpowiadają za cytaty na ich stronach podałem wikipedie bo to obiektywne źródło ale nie ma żadengo problemu by słowa które JPII powiedział o RM usłyszeć na żywo i tam już nikt nic nie zmieniał np: Raduję się obecnością słuchaczy Radia „Maryja”, które ma siedzibę w Toruniu. Rozgłośnia ta dociera do bardzo wielu rodaków w Polsce i na świecie. Wszystkim słuchaczom i pracownikom Radia życzę tej radości, jaka płynie ze zwiastowania Dobrej Nowiny. Niech Maryja, Gwiazda Nowej Ewangelizacji prowadzi wasze Radio na spotkanie nowych ludzi i nowych czasów. Dziękuję Wam za radiową katechezę, a szczególnie za modlitwy w intencji Kościoła i Papieża. zahttp://www.mateusz.pl/jp99/pp/1999/pp19990607e.htmhttp://www.mateusz.pl/jp99/pp/1999/ jest możliwośc programem real player odsłuchac całej homilii po prostu Xeno mówmy o faktach i rzeczywistych przekazach, a nie o niesprawdzonych tekstach co do których nie ma żadnej pewności cvzy kiedykolwiek padły na antenie RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Gregmena - a może tak garnki byś zaczął lepić? Podobno rewelacyjne na nadmiar ciśnienia i wypłasza teorie spiskowe Ewentualnie: joga, pływanie, psa ponoć dobrze pogłaskać Wyluzuj chłopie - chyba, że ćwiczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Qurcze - coraz bardziej nabieram przekonania, że Gregmena to nasza stara znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 10.11.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 MAJU KOLEJNY RAZ KŁAMIESZ, piszeszto nie są cytaty z homilii, tylko z pozdrowień nieprawda to z P R Z E M Ó W I E N I A I H O M I L I Ehttp://www.mateusz.pl/jp99/pp/1999/ a zresztą nawet gdyby z powtań to co??? jakoś nie witał sympatyków Wyborczej, albo Radia Zet Maju skąd w Tobie tyle kłamstawa, piszesz brednie i banialuki o mnie, więdząc że kłamiesz podkreślasz to, piszesz kłamstwa na temat słów JPII nawet niesprawdzając tego, Majka i jesteś OK????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Zaczynasz mnie mocno drzaźnić w realu zachowałabym się jak rasowy inzynier, tu mi nie wypada. pozwolisz więc , że poinformuję Cię o zakończeniu mojej dyskusji z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 MAJU KOLEJNY RAZ KŁAMIESZ, piszesz to nie są cytaty z homilii, tylko z pozdrowień nieprawda to z P R Z E M Ó W I E N I A I H O M I L I E http://www.mateusz.pl/jp99/pp/1999/ a zresztą nawet gdyby z powtań to co??? jakoś nie witał sympatyków Wyborczej, albo Radia Zet Maju skąd w Tobie tyle kłamstawa, piszesz brednie i banialuki o mnie, więdząc że kłamiesz podkreślasz to, piszesz kłamstwa na temat słów JPII nawet niesprawdzając tego, Majka i jesteś OK????? wyboldowałam ci, niech w końcu dotrze. Pozdrowienia i podziekowania należą do przemówień Doucz się, bedziesz miał mniej wpadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Mimi - nie bądź taka, powiedz, że to Ty. No chyba że małżeństwem jesteście. To by wszystko tłumaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts