tomek123 07.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Mam ogromny problem z ptaszkami (sroki) upodobały sobie moje rynny siadają na nich i robią gó.....ka. G...no spadając siłą grawitacji rozwala się na mojej pięknej elewacji. Zmyć to ciężko a robienie wyprawek nie daje 100% efeku. Jak odzwyczaić paskudy od tego zwyczaju????Czekam na rady i krew mnie zalewa. pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 07.10.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 W wakacje zwiedzalem Krakow i widziałem, ze tam z prawie wszystkich gzymsow wystawaly takie cienkie gwozdzie - i tam gdzie wystawaly faktycznie nic sie nie dzialo. Moze zastosowac cos podobnego... tylko trzeba by pomyslec jak to zrobic, zeby z dolu nie bylo tego widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 07.10.2005 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Też o tym myślałem ale jak zamontować to paskudztwo do rynny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 07.10.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Z domowych sposobów na pozbycie się ptaków podobno bardzo dobre efekty da rozciągnięta metalowa struna nad rynną. Jeśli chcesz jednak kupić coś gotowego to są specjalne "grzebienie", które montuje się w takich właśnie newralgicznych miejscach. Ktoś na forum podawał już kiedyś adresy stron z czymś takim, ale nie pamiętam kto to był i jaki tytuł miał wątek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 07.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 to się pigonalia czy jakos ta nazywa (mozliwe, że mocno przekręcilam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 07.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 chyba raczej http://www.stopptak.com.pl.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 07.10.2005 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 To co z tymi pigonaliami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts