kanab 07.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Zastanawiam się nad ogrzwaniem gazem i jeżeli zdecyduję sie to chyba kupię kociła TERMET-a w związku z tym szukam opini o tym sprzęcie. Do ogrzania mam 2 kondygnacje (dól 80 m2 i podobnie na poddaszu użytkowym). Na razie planuję 1 łazienkę (w przyszłości możliwa dodatkowa). W naszym domu będzie mieszkać 2 dorosłych i 2 dzieci. Czy taki kocioł dwufuncyjny o mocy ok. 21 kw wystarczy? Z góry dziękuję za wszystkie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 07.10.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witam, mam w domu tzn w mieszkaniu TERMET minimax ale nie wiem nawet jakiej mocy (rodzice kupili, placili, nie interesowalem sie) Powiem tak ze, po 2 latach zaczelo sie cos dziac z temperatura nie trzymal skakala z ustawionej na troche wyzszaa i na prawie calkie zimna, cos wymienili jakis sterownik i bylo ok, ale po hmm 3 latach przepalila sie nagrzewnica. Nie jestem pewien do konca ktore czesci dali za free, mimo ze juz nie bylo gwarancji na piec, my tylko placilismy za naprawe. jesli chcesz, moge sie dowiedziec szczegolow jaki to piec tzn jakiej mocy i jak z tymi usterkami bylo. mieszkanie ma 68 metrow wiec pewnie jakis malutki w porownaniu do Twojego ale tez TERMET minimax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 07.10.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Tez się zastanawiam nad tym kotłem (ma duzo dobrych opinii),ale chyba minimax+zasobnik.To chyba jeden z tańszych zestawów (turbo) na rynku.O termecie było tu sporo (nie tylko dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts