Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łazienka - 3wersje

kapelusik

Recommended Posts

Na "jak jest" najbardziej odpowiadaloby mi sie ustawienie w wersji pierwszej.

Na "jak moze byc" sklaniam sie zdecydowanie w kierunku tego, co proponowal ponury - zmniejszyc brodzik i schowac za nim kibelek. Tak jak jest to dla mnie troche strata tej przestrzeni miedzy prysznicem a sciana - co mozna zrobic w kiszce tuz ponad pol metra szerokosci?

A tak oprocz aspektow estetycznych zyskujesz wiecej miejsca na wytarcie sie po wyjsciu spod prysznica itp. :D

Bo w jedynce wyłażenie po pijaku lub z kimś :oops: spod prysznica może poskutkować

dużą ilością czegoś chrzęszczącego na podłodze :D.

Ale tu sie zgodze /szczegolnie to wychodzenie parami mnie rajcuje :lol: / Tylko , ze nie do przyjecia, o czym pisalem, sa w nr 1. takie drzwi jak na rysunku - narozne albo przesuwne i nic nie chrzesci :lol:

PS Przy drzwiach naroznych Sonika mialaby od lokcia do lokcia ponad 120cm :p :p

zdecydowanie wersja II.

grzejnik wtedy drabinkowy zaraz po prawej jak wchodzisz - przy kabinie prysznicowej. Latwo raczke wyjac z kabiny i siegnac po recznik.

Mozna tez zrobic pod grzejnikiem poleczki na reczniki np. albo jakies kosmetyki. Tylko wyjscie z kabiny rozsuwanymi drzwiami a nie otwieranymi na sciane.W tej wersji sa jakby dawa kaciki - kibel z umywalka sa w intymnej czesci , nie na widoku tak jak w wersji III.

Pozniej wersja II, a na koncu III.