mimi. 08.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 kapelusik a ja mam zupełnie inną wersję czwartą, może zdażę jeszcze Ci pokazać, o ile mnie maluszki nie wygonią do spanka, bo piszę w ich pokoju to wcale nie taka mała łazienka - jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.10.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Na "jak jest" najbardziej odpowiadaloby mi sie ustawienie w wersji pierwszej. Na "jak moze byc" sklaniam sie zdecydowanie w kierunku tego, co proponowal ponury - zmniejszyc brodzik i schowac za nim kibelek. Tak jak jest to dla mnie troche strata tej przestrzeni miedzy prysznicem a sciana - co mozna zrobic w kiszce tuz ponad pol metra szerokosci? A tak oprocz aspektow estetycznych zyskujesz wiecej miejsca na wytarcie sie po wyjsciu spod prysznica itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Bo w jedynce wyłażenie po pijaku lub z kimś spod prysznica może poskutkować dużą ilością czegoś chrzęszczącego na podłodze . Ale tu sie zgodze /szczegolnie to wychodzenie parami mnie rajcuje / Tylko , ze nie do przyjecia, o czym pisalem, sa w nr 1. takie drzwi jak na rysunku - narozne albo przesuwne i nic nie chrzesci PS Przy drzwiach naroznych Sonika mialaby od lokcia do lokcia ponad 120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 09.10.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Głosuje tak jak Majka - wyjęłaś mi to po prostu z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 10.10.2005 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Niereformowalny jestem.Chyba wiec ustwil bym to jeszcze inaczej. pozdrawiam Wojtku, można wiedzieć, jak? A reszcie bardzo dziękuję za wypowiedzi. Jesteście bardzo pomocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.10.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 zdecydowanie wersja II.grzejnik wtedy drabinkowy zaraz po prawej jak wchodzisz - przy kabinie prysznicowej. Latwo raczke wyjac z kabiny i siegnac po recznik.Mozna tez zrobic pod grzejnikiem poleczki na reczniki np. albo jakies kosmetyki. Tylko wyjscie z kabiny rozsuwanymi drzwiami a nie otwieranymi na sciane.W tej wersji sa jakby dawa kaciki - kibel z umywalka sa w intymnej czesci , nie na widoku tak jak w wersji III. Pozniej wersja II, a na koncu III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts