mip2002 08.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam,Czy ktoś buduje dom pod Daglezją z Archonu? Marzymy żeby zobaczyć ten dom na żywo zanim zaczniemy budowę. Czy ktoś mógłby pokazać nam ten dom? Może być cała Polska.PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMI 07.01.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Przymierzamy się do budowy DOMU POD DAGLEZJĄ z Archonu http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m405b022312577 Oczywiście bez zmian się nie obejdzie, np.: - likwidacja wykusza - w jego miejsce zwykłe okno (albo ściana?)- likwidacja balkonów- likwidacja okna w łazience na dole- uproszczenie dachu dzięki likwidacji naczółków - poddasze: tylko jedna ogólnodostępna łazienka, sypialnia bez garderoby, w ogóle trzeba by było pojeździć trochę ze ściankami działowymi, żeby uporządkować wnętrze Co sądzicie o tym projekcie? Archon wycenił realizację pod klucz na 418 tys +VAT... Sporo jak dla mnie. Czy proponowane przeze mnie zmiany dałyby wymierne oszczędności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMI 07.01.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Jeszcze jedno pytanie - kubatura to 1088 m 3 - czy nie jest niekorzystna w stosunku do powierzchni? I czy koszty ogrzewania nie będą powalające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dromader 09.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Myślimy o budowie domu pod daglezją. Czy warto? Może ktoś buduje i podzieli się uwagami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 23.07.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 ładny ale z pewnością kosztowny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dompoddaglezją 24.09.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja także chcę budować odom pod daglezją . Może ktoś mi poradzi w sprawie tego projektu. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts