Siemian 08.10.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Mam problem z wystrojem wiatrołapu w domku jednorodzinnym parterowym z poddaszem mieszkalnym. Zamierzam go remontować i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jest nieogrzewany, ma ok. 4 m kw powierzchni i dwa drzwi (zewnętrzne i prowadzące do domu). Do tej pory ściany były wyłozone boazerią, którą chcę usunąć. Pod boazerią nie ma tynków. Położyć tynki czy płyty? Widziałam wiatrołap w klinkierze, praktyczny ale zimny i szybko sie znudzi. Czy ktoś może mi podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 postawiłabym na jasne barwy - pomieszczenie jest małe, więc nie przytłaczałabym go ciemnym kolorem, albo jakąś zdecydowaną fakturą (cegła np.) Swój wiatrołap pomalowałam na jasny, beżowy kolor, wstawiłam ażurowy, metalowy regał na buty i czarny, również metalowy wieszak. Wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.10.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Ja mysle o tym, zeby u siebie dac na jednej scianie duze (jak najwieksze)lustro, a scianke pomiedzy kotownia i wiatrolapem wymyslilam sobie zrobic z pustakow szklanych, zeby ten wiatrolap doswietlic... Kolorystyka... no mnie sie podobaja kolory naturalne i nic nie poradze, wiec pewnie beda brazy i beze z barwniejszymi akcentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Ja mysle o tym, zeby u siebie dac na jednej scianie duze (jak najwieksze)lustro, Lustro to świetny pomysł !! Może i ja jeszcze u siebie co nieco zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts