krxychoo 02.04.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Szukam osób które budowały dom według tego projektu a także poszukuje zdjęć takiego gotowego domu lub informacji na temat lokalizacji takiego domu w okolicach Gdańska lub Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.04.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witam,Krzychoo - moj post nie na temat. Zapraszam do Klubu Budujacych "Trojmiasto i okolice"Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 02.04.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!Ja także buduję D29 a raczej mam zamiar zacząć w tym roku. W wybudowanym D29 byłem i jest bardzo przyjemny, mały zgrabny. Ja doprojektowałem piwnicę pod garażem. kotłownią i przedsiąkiem. Garaż powiększyłem aby był symetryczny względem domu. Taki dom zbudowany jest w m. Sławica gm.Skoki w Wlkp. i w Kobylcu gm. Wągrowiec. Warto zobaczyć. Ja byłem dzięki uprzejmości właścicieli w obu domach i w kazdym było OK.Napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Wójcik 01.05.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Witam, zamierzamy budować dom w Jabłonnie k.Warszawy. Mieliśmy na oku projekt D38a ale zastanawiamy się też nad D29a - może ktoś już buduje w tych okolicach dom wg tego projektu i chciałby się podzielić refleksjami (my jesteśmy narazie w fazie wyboru projektu a chcemy zacząć budowę za rok). pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 08.10.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Czy ktoś wybrał ten projekt Muratora - D29a z cokołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16633&highlight=d29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts