Balu 19.10.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dostałeś już tyle rad,masz dostęp do internetu,co byś chciał jeszcze ,mnie tez czasami kwiatki nie zakwitają ,wtedy główkuję jaka może być przyczna,a uwaga była wyrażeniem mojego zdania na temat twoich niekończących się pytań,Acha ! są jeszcze książki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 19.10.2005 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dostałeś już tyle rad,masz dostęp do internetu,co byś chciał jeszcze ,mnie tez czasami kwiatki nie zakwitają ,wtedy główkuję jaka może być przyczna,a uwaga była wyrażeniem mojego zdania na temat twoich niekończących się pytań,Acha ! są jeszcze książki ! Kolego! Ty nie jesteś adresatem mojego pytania. O co Ci chodzi! Ja pytanie skierowałem do Zyga5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balu 19.10.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Przeczytaj swój poprzedni post ,ja wiem że masz nietęgą pamięć dlatego jestem wyrozumiały ,ale mam cię już dość,więcej z tobą nie gadam,bujaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyga5 19.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Panowie po co te nerwy.Andrzej te cebule sadzi się na głębokość 10 cm mierzoną od czubka cebuli.Po kilku latach te cebule są ogromne i wystawałyby z ziemi.Każda cebula na zimę powinna być zasuszona,żeby nie gniła.Lepiej zabrac z ogrodu wcześniej bo jak zmarznie to nie zaschnie tylko też zacznie gnić.Smiało możesz trzymać te cebulki zimą w trocinach.Ostatnio w sprzedaży tak nawet pakują z dodatkiem wiór.Posadź jeszcze sobie Nerine /cebulka jak narcyz i listki też/ różowe kwiatki na łodyżce-właśnie teraz dopiero zakwitły.Oczywiście w gruncie.Z pozdrowieniami Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 19.10.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Bardzo dziękuję. Zastosuję się do Twoich rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts