mb37 08.10.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam Dalej uparcie szukam ludzi , którzy wybudowali ten dom. Bardzo chcialabym go obejrzeć na żywo!!!!!! liczę na życzliwość forumowiczów. mieszkam w Poznaniu i mam na imię Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 09.10.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Gienia stoi w Dąbrowie koło Poznania, kierunek na Buk.Na ul. Rolnej. W wiosce w lewo i ok. 300 m po prawej stronie. Mam ją na zdjęciach z zewnątrz, sprzed 2 lat. Mogę je przesłać na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb37 10.10.2005 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Gienia stoi w Dąbrowie koło Poznania, kierunek na Buk. Na ul. Rolnej. W wiosce w lewo i ok. 300 m po prawej stronie. Mam ją na zdjęciach z zewnątrz, sprzed 2 lat. Mogę je przesłać na meila. Skorzystam z informacji i chętnie obejrzę zdjecia! adresik - [email protected] Dziękuje Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb37 12.10.2005 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Gienia stoi w Dąbrowie koło Poznania, kierunek na Buk. Na ul. Rolnej. W wiosce w lewo i ok. 300 m po prawej stronie. Mam ją na zdjęciach z zewnątrz, sprzed 2 lat. Mogę je przesłać na meila. Jeszcze raz dziękuje! Byłam, widziałam rozmawiałam z właścicielem. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts