Roberto 18.12.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Chciałem rozwinąć ten temat. Wszyscy z Krakowa i okolic, za zjazdem na autostradę w Kieunku Krzeszowic, jest skrzyżowanie na dom towarowy KWITEK i na Brzeźie, jeśl skręcicie na Brzeźie, to kilka metrów za skrzyżowaniem ukaże się wam super cudo. Jońskie kolumienki dookoła wszystko w błękicie a przed domem stoi, nie uwierzycie PIĘCIO METROWA ŻYRAFA Z BETONU I NA DODATEK POMALOWANA W CĘTKI. O mało nie wpadłem do rowu jak to zobaczyłem, mam zdjęcie jeśli masz ochotę zobaczyć napisz do mnie, prześlę. Kilkaset metrów dalej stoi równie ochydne cudo z wyjątkowo śmiesznym dachem. Czy ktoś ma swoje typu na domy kicze w Krakowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 mam zdjęcie jeśli masz ochotę zobaczyć napisz do mnie, prześlę. Pewnie, że mam ochotę. Ale wklej je na forum, żeby wszysc zobaczyli. Jak nie masz gdzie go położyć w Internecie to przyślij do mnie, ja go umieszczę na swoim serwerze. pozdrawiam Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nulka 01.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 'Zyrafe' znam . Ale tego drugiego nie kojarze. Czy stoi po tej samej stronie? Przed skrzyzowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts