tjord 09.10.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 witam. oto moja kuchnia. Panów bez koszulek nie bierzemy pod uwagę..... cała lakier połysk - koszt niecałe 11tyś(bez agd). bez udziwnienien typu cargo. jedynie tandemboxy i gazowe "zawiaso-amortyzatory" w polkach.prosze o opinie http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/230/8/230894.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 09.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Jeśli nie jest to lite drewno, to przepłaciłeś. Podobna wielkościowo i klasowo kuchnia z frontami drewnianymi w moim miescie kosztuje 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 700/m bieżący płyta z dobrą okleiną, 1300-2000 lite drewno/fornir tak w przybliżeniu. 2000 to już naprawdę super standard. Jeśli bierzesz szuflady bez automatycznej blokady i nie masz szafek "cargo" w płycie wychodzi ok. 500/mbChyba przepłaciłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Nie wiem czy przepłaciłaś(eś)ale kuchnia b. ładna:)trudno ocenić koszt na oko, gdyby meble były włoskie kosztowały by pewnie ze 30 tyś ale pewnie można też gdzieś taką kuchnię zrobić taniej niz za 11tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kuchnia bardzo ladna. Jak mozesz to pokaz wiecej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Nie wiem czy przeplacona , ale ze ladna to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 10.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Hmmm- jesli to co widać to cała kuchnia to trochę drogo. Nie dawno miałabym inny pogląd ale teraz mam skalę porównawczą- co nie zmienia faktu ze jest bardzo ładna Będę miała kuchnie z fornirze drewnianym, wiele szuflad, tandemboxy i hamulce. W rogu 3/4 koła, w drugim magic corner, jedno cargo- ale tak napawrde zrobiła się z iego szafka z szufladami- bo cargo niepokojaco wszędzie dostawało telepawki, w niektórych szufladach orgaline, w jednych pojemnik na sztucce, szafka wiszaca z gazowymi zawiasami, wszystkie szafki ze spowalniaczami , kosz na smieci - firma salon (ale nie magiczny w sensie nie zadne kuchnie włoskie) - wyceniła mi ta kuchnie na 20 tys - i byłam gotowa łyknąć bo na tyle byłam nastawiona - skorzystałam jednak z polecenia stolarza i kuchnia wyniesie mnie 11 000 -wiec tyle co twoja - a raczej wieksza - kole 8 mb. Mam nadzieje ze efekt będzie przyjemny- pochwale sie jak bedzie całkiem ready. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 10.10.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ładna. ale przepłacona;)W jakim mieście Ci tyle policzyli? aż jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 11.10.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jeśli wykonawca z Wa-wy i robione w okolicach stolicy - to cena nie jest przepłacona. Moja kuchnia 6,5 m2 (bardzo zbliżona do tej - czyli bez udziwnień) była ciut droższa - robił b. dobry stolarz (mam 2 carga, bluma zawiasy itp). Przedtem dałam do wyceny w 3 studiach kuchennych wyszło o kilka tysięcy więcej. Nie mówię, że Twoja kuchnia mało kosztuje, ale widać, że była tego warta. Wiem też że lakierowanie np. proszkowe jest drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 11.10.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A ja tak z ciekawości spytam: po co Ci ta wiedza teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 11.10.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Kuchnia faktycznie ładna,ale na co Ci teraz ta wiedza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1969 22.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Kuchnia jest ładna. Może trochę droga, ale najważniejsze ,że jesteś Ty zadowolona. Bo chyba tak jest skoro prezentujesz ja na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 24.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 kuchnia bardzo ładna, chyba troszke za droga ale..., ja mam pytanko jakie sa wymiary tych wiszacych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts