Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Armatura łazienkowa gdzie tanio kupić?

Recommended Posts

polecam skład dosyć odległy, ale ceny rewelacyjne i transport jest

Technika Grzewcza i Sanitarna pana Gejcyga z Żyrardowa, ja od nich mam grzejniki, kocioł, zasobnik, część hydrauliki, glazure, terakotę, kleje itd, maja też brodziki itp. do wyboru, do koloru

tel. (46) 8544142, prosić z włascicielem

Technika Grzewcza i Sanitarna pana Gejcyga z Żyrardowa, ja od nich mam grzejniki, kocioł, zasobnik, część hydrauliki, glazure, terakotę, kleje itd, maja też brodziki itp. do wyboru, do koloru

tel. (46) 8544142, prosić z włascicielem

Glazurę z Opoczna też mają?

W ogóle w tym Żyrardowie to chyba tanio takie zakupy się robi. Dużo rzeczy mam od Mroziczka reklamującego się na tym forum :)

• 3 weeks później...
  • 8 years później...

Witam,

ja ogólnie też chciałem znaleźć tanio armaturę, poczytałem i posprawdzałem, i z grubsza to się nie opłaca. Mimo atrakcyjnych cen i wielu promocji można się nieźle nadziać, a przecież kupuje się taki sprzęt na lata. Ktoś mi kiedyś powiedział, że Polska to bogaty naród, bo zamiast kupić raz a porządnie, to kupuje kilka razy to samo i powiem Wam, że coś w tym jest. Znajomi polecili mi firmę avello.pl. Chłopaki mają sklep stacjonarny w Lublinie, ale sprzedają głównie przez internet. Może ceny nie są najniższe na świecie, ale można tam kupić wszystko, co się chce w rozsądnej cenie, a nie w 10 sklepach, ale najtaniej, przy czym dopłaca się za wysyłkę. Dodam też, że nie sprzedają tam wszystkiego, tzn. sprzedają tylko to, co jakościowo jest dobre i sprawdzone, za co (moim zdaniem) warto dopłacić. Poradzą, podejdą do klienta indywidualnie i naprawdę pomogą. Szczególnie dziękuję Panu Rafałowi, który podpowiedział mi wiele rozwiązań. Z czystym sumieniem polecam!

Pozdrawiam,

Leszek