kreb 09.10.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Firma dekarska, ktorą ma kłaśc mi dachówkę proponuje instalacje rynn ciągnionych własnej produkcji.Robione one sa z blachy powlekanej, takiej jaka jest uzywana przy produkcji blachodachówek. Czy ktos z Was ma takowe rynny i jak się one sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreb 10.10.2005 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 nikt z Was sie nie orientuje w temacie? ponawiam pytanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abol1 24.07.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Firma dekarska, ktorą ma kłaśc mi dachówkę proponuje instalacje rynn ciągnionych własnej produkcji. Robione one sa z blachy powlekanej, takiej jaka jest uzywana przy produkcji blachodachówek. Czy ktos z Was ma takowe rynny i jak się one sprawdzają? podnosze temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 01.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja mam takie. I jestem zadowolony, nie widac chakow na rynnach sa w srodku rynny, uchwyty maja tylko rury spustowe, nie ma laczen rynien(maxymalna dlugosc rynny moja firma mogla zrobic 15m) kolor idealnie pasuje pod blachdachowke bo z tej samej blachy robione, ladny profil rynien i rur spustowych, po dwoch zimach nic nie obwislo pod ciezarem sniegu, chyba tyle na ten temat moge powiedziec. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez toma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts