araman 18.12.2002 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Zapewne częśc forumowiczów buduje za pieniądze pożyczone w banku. Czy możecie się podzielić w jakim banku braliście kredyt na ile lat i w jakiej walucie oraz podać oprocentowanie. Ja rozważam PKO S.A. lub PBK. Bede wdzięczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 18.12.2002 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Byłem też w PKO BP i GE Banku Mieszkaniowym. PKO BP ma niski próg "zdolności kredytowej" i całkim niezły kredyt w złotówkachGE BM oferował za to niezły kredyt walutowy, wypłata kredytu i spłata rat po kursie średnim i bezproblemowo możliwość budowania systemem gospodarczym. Ale na razie jeszcze nie wiem, gdzie w końcu wezmę ten kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts