mijka 09.10.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Sonika,miałam zmianę planów i jeśli masz ściągnięty program z Ikei do projektowania kuchni, to mogę Ci na e-maila wysłac projekt, bo nie umiem wkleić (być moze w ogóle nie można) z niego ostatecznego widoku kuchni.. Jestem przeszczęsliwa, bo mój miły zgodził się na przesunięcie kaloryfera spod okna na drugą ścianę.. Pierwotnie zresztą w ogóle nie było go na planie, bo kuchnia była wg. niego otwarta. My zaś to zmieniliśmy i teraz pomiędzy nią, a salonem stoi ścianka z półkolistym, otwartym wejściem do kuchni.. Suma sumarum będę miała tak jak chciałam ciąg roboczy w literę L i - obok stołu w salonie - mały kącik jadalny w kuchni... Tak jak pisałyśmy na priv marzę o frontach takie jak pokazałaś w swoim wątku. Są prześliczne i mam nadzieję, że w tym tygodniu jak spotkam się ze stolarzem już coś więcej będę wiedzieć.. Co do zdjęć to jeszcze troszkę.. Ale możesz być pewna.. Na pewno Ci je prześlę i mam nadzieję, że choć trochę spodoba Ci się mój domek.. BuziaczkiMijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.10.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Mijko, bardzo się cieszę, że "praca" nad mężem przyniosła pozytywne efekty . Prześlij mi proszę projekt emilkiem, a postaram się go tutaj wkleić. Chętnie popatrzymy i może coś jeszcze doradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijka 09.10.2005 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Sonika,zaraz Ci prześlę na e-maila. Będzie na nim brakowało przy okapie 2 szafek górnych, bo Ikea nie ma w swoim planie 60-tek Poza tym jestem straszna gapa.. Myślałam, że odpowiadam Ci na pytanie, a założyłam całkiem nowy wątek.. Przepraszam wszystkich za małe zaśmiecanie forum i jeśli jest tu administrator proszę o przeniesienie tematu do właściwego wątku. Dziękuję.. Mijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Mijka, emilka dostałam - dzięki, ale nie mogę otworzyć załącznika z projektem Twojej kuchni . W jakim programie go robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts