Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zmiana planów

mijka

Recommended Posts

Sonika,

miałam zmianę planów i jeśli masz ściągnięty program z Ikei do projektowania kuchni, to mogę Ci na e-maila wysłac projekt, bo nie umiem wkleić (być moze w ogóle nie można) z niego ostatecznego widoku kuchni..

Jestem przeszczęsliwa, bo mój miły zgodził się na przesunięcie kaloryfera spod okna na drugą ścianę..

Pierwotnie zresztą w ogóle nie było go na planie, bo kuchnia była wg. niego otwarta. My zaś to zmieniliśmy i teraz pomiędzy nią, a salonem stoi ścianka z półkolistym, otwartym wejściem do kuchni..

Suma sumarum będę miała tak jak chciałam ciąg roboczy w literę L i - obok stołu w salonie - mały kącik jadalny w kuchni...

Tak jak pisałyśmy na priv marzę o frontach takie jak pokazałaś w swoim wątku. Są prześliczne i mam nadzieję, że w tym tygodniu jak spotkam się ze stolarzem już coś więcej będę wiedzieć..

Co do zdjęć to jeszcze troszkę.. Ale możesz być pewna.. Na pewno Ci je prześlę i mam nadzieję, że choć trochę spodoba Ci się mój domek..

Buziaczki

Mijka

Sonika,

zaraz Ci prześlę na e-maila. Będzie na nim brakowało przy okapie 2 szafek górnych, bo Ikea nie ma w swoim planie 60-tek

Poza tym jestem straszna gapa.. Myślałam, że odpowiadam Ci na pytanie, a założyłam całkiem nowy wątek..

Przepraszam wszystkich za małe zaśmiecanie forum i jeśli jest tu administrator proszę o przeniesienie tematu do właściwego wątku.

Dziękuję..

Mijka