krzysiek309 09.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Od zawsze chciałem swój nowy dom ogrzewać za pomocą kominka. Będąc w urzędzie dowiedziałem się że ogrzewanie kominkowe nie może być jako jedyne rozwiązanie w domu, w projekcie musi być ujęty inny system grzewczy. Czy jest to prawda czy jest to jedynie wymysł Pani za biórkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 A podała Ci jakąś podstawę swojej decyzji: Ustawę lub cóś innego.Poproś o opinię na papierze. Swoją drogą, pierwsze słyszę o takim przepisie. Pozzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam Ja też pierwsze słyszę, o czymś takim, u mnie w gminie jest przepis że mogę ogrzewać ;gaz,prąd , o drewnie nie ma mowy , ale ja kominek chcę wykorzystać jako ogrzewanie alternatywne..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Gdy budowałam dom 2 lata temu (a o warunki wystąpiłam w 4 lata temu) też dali takie zastrzeżenia i projektant też to potwierdził więc nie dociekałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.10.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 pani za biurkiem miała rację.poszukaj w necie, Warunki techniczne jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanielub użyj funkcji szukaj,sam pisałem na ten temat conajmniej 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts