brachol 10.10.2005 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witamjak to jest z promocjami czy najnizsze ceny sa zima jak nie ma sezonu czy moze niektore materialy lepiej kupowac np na jesieni? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 10.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Stanowczo ceny spadaja na zimę.Fachowców też lepiej kontraktować jesienią - zima na następny sezon.Są skłonni do wiekszych rabatów, by mnieć zapewniony szybki start na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 10.10.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Jeśli chodzi o fachowców to się zgadzam w 100%. Lecz ceny materiałów mągą się zmienić. Ja kupiłem maxy po 1,8zł w grudniu zeszłego roku, a na wiosnę można je było juz dostać po 1,6zł. Także dałem ciała . Około 250 zł do tyłu, dużo nie dużo, ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 10.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Jeśli chodzi o fachowców to się zgadzam w 100%. Lecz ceny materiałów mągą się zmienić. Ja kupiłem maxy po 1,8zł w grudniu zeszłego roku, a na wiosnę można je było juz dostać po 1,6zł. Także dałem ciała . Około 250 zł do tyłu, dużo nie dużo, ale zawsze. Trend od zeszłego roku do teraz był wypaczony przez efekt unijnego vatu i w zasadzie od tamtego okresu jest nieprzerwany spadek cen materiałów. Wydaje się, że teraz sytuacja się unormuje i powinien nastąpić do cyklu zimowo-sezonowego, gdzie w zimie naturalnym jest promocyjna wyprzedaż materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 10.10.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam jak to jest z promocjami czy najnizsze ceny sa zima jak nie ma sezonu czy moze niektore materialy lepiej kupowac np na jesieni? pozdrawiam hmmm myslałam że lepiej kupowac teraz (budowa ma się zacząć na wiosnę) tym bardzie, że mam gdzie przechowywać ale szwagier przyprowadził mi swoejgo kolegę - przedstawiciela hurtowni i ten odradził. Ceny spadają- jego zdaniem zdziwiłam się ale zaufam skoro to znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 12.10.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 jest jeszcze jedna zaleta (od niedawna) kupowania zimą: odliczenia Vat-u na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts