AniaW 10.10.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam ! - remontuję mieszkanie a tak naprawdę to nie mam pojęcia co mogę odliczyć - np. nowy zlew pewnie tak - ale czy szafkę pod zlew ? ponoć w necie istnieje lista "śróbek, itp. rzeczy", które można odliczyć tylko, że ja już nie mam sił szukać - pomocy może ktos ma link ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 10.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Wystarczy w dowolnej wyszukiwarce wrzucić hasło: ulga remontowa ale dobrze, podam np: http://www.pit.pl/pages/i/865.php a, i jeszcze jedno: nie ma czegoś takiego jak szczegółowe przykłady, co odliczyć można, żadnej oficjalnej listy odliczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaW 10.10.2005 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 no właśnie nie chodzi mi o takie ogólniki posiadam stary spis materiałów wg symbolów SWW z 96 roku (85 pozycji - tylko czy nadal są aktualne ?) hmm może mi kto podpowie czy tę szafkę pod zlew można odliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 10.10.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 szafkę pod zlew możesz odliczyć - to jest nawet wymienione w tych "ogólnikach" - ja mówisz Nie, ten spis z 96r nie jest aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts