Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Valsir zestaw podtynkowy-czy macie pozytywne doświadczenie?

asica99

Recommended Posts

Kupiliśy zestaw podtynkowy valsir - oczywiście w promocji, a teraz zastanawiam się, czy dobrze zrobiliśmy, teraz czytam raczej negatywne opinie na temat tego urządzenia - ale może ktoś ma i chodzi ok? W castoramie zapewniali, że nie mają zwrotów ani reklamacji.

Kupiłem w promocji w castoramie. zestaw promocyjny, czyli zestaw podtynkowy Valsir Polska, do tego była dołączona muszla prod portugalskiej

Zamontowałem sam, mimo braku doświadczenia, i oceniam pozytywnie...

z małym wyjątkiem.....

całe urzadzenie wewnatrz zbiornika.... jest niedokładnie poskręcane, i lepiej sobie wcześniej przed zamontowaniem dokładnie popatrzec, poskręcać i ustawić.....

Pływak nie zamykał mi wody po użyciu, czasem się nie włączał

Dodatkowo nie mogłem sobie poradzić, z ustawieniem dzielenia 3/6 lub 6/9 działało jak samo chciało0....

ale,... teraz po ustawieniu... działa znakomicie, pewnie i poprawnie....

dlatego jak na razie jestem zadowolony...

Jedyną przeszkoda jest brak dokumentacji... działałem po omacku,

dosłownie i w przenośni.....

Pozdrówka i głowa do góry

Ja mam jednego Valsira i jest tak sobie - mogłoby lepiej spłukiwać............

żeby dobrze spłukiwał. mususz spełnic jeszcze kilka warunków..... odpowiedniej jakości miska ustępowa.... oraz ustawienie ilości wody w zbiormiku.... jesli to jest 3/6 lub 6/9...a to ma kolosalne znaczenie dla spłukiwania....

........... W castoramie zapewniali, że nie mają zwrotów ani reklamacji.

Coś mnie się nie podoba w tym zdaniu..... czy kupiłaś towar przeceniony, niepełnowartościowy??...

No może zwrotów tak dosłownie to się zgodzę,,, ale wymiana na pewno....

ale reklamacji..... asica. cosik ściemniasz.....

• 9 years później...

Witam, od roku 2005 minęło już troszkę czasu i pewnie zestawy podtynkowe VALSIR, mimo że są wysokiej jakości, to pewnie jakieś części zamienne są potrzebne. Zapraszam, mam w ofercie prawie wszystkie części, przyciski, a także nowe zestawy.

pozdrawiam.

[moderowano link i nazwę firmy]

Edytowane przez Jarek.P