asica99 10.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kupiliśy zestaw podtynkowy valsir - oczywiście w promocji, a teraz zastanawiam się, czy dobrze zrobiliśmy, teraz czytam raczej negatywne opinie na temat tego urządzenia - ale może ktoś ma i chodzi ok? W castoramie zapewniali, że nie mają zwrotów ani reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Też mam Valsira. Wykonawca mnie zapewniał o bardzo wysokiej jakości. Własnych doświadczeń nie mam. Valsir jest dotychczas nie używany bo łazienka nie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.10.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kupiliśy zestaw podtynkowy valsir - oczywiście w promocji, a teraz zastanawiam się, czy dobrze zrobiliśmy, teraz czytam raczej negatywne opinie na temat tego urządzenia - ale może ktoś ma i chodzi ok? W castoramie zapewniali, że nie mają zwrotów ani reklamacji. Kupiłem w promocji w castoramie. zestaw promocyjny, czyli zestaw podtynkowy Valsir Polska, do tego była dołączona muszla prod portugalskiej Zamontowałem sam, mimo braku doświadczenia, i oceniam pozytywnie... z małym wyjątkiem..... całe urzadzenie wewnatrz zbiornika.... jest niedokładnie poskręcane, i lepiej sobie wcześniej przed zamontowaniem dokładnie popatrzec, poskręcać i ustawić..... Pływak nie zamykał mi wody po użyciu, czasem się nie włączał Dodatkowo nie mogłem sobie poradzić, z ustawieniem dzielenia 3/6 lub 6/9 działało jak samo chciało0.... ale,... teraz po ustawieniu... działa znakomicie, pewnie i poprawnie.... dlatego jak na razie jestem zadowolony... Jedyną przeszkoda jest brak dokumentacji... działałem po omacku, dosłownie i w przenośni..... Pozdrówka i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 10.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Pozytywne. Polecam zestaw Angela2 - pojawiły sie jakieś jeszce tańsze ale wydaje się że nie sa tak dobrez zrobione. Z drugiej strony to parę kawałków żelastwa i plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 10.10.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 mam dwa takie zestawy - żadnych negatywów - gościu który mi je montował jest zaufanym człowiekiem (robi CO CWU) robił instalacje u kilku moich zanjomych i wszędzie polecał Valsira.Jak na razie(około 3 lata) nikt sie nie skarży.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 10.10.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Też mam dwa i też polecam - za tę cenę to rewelka. jedyne do czego można się przyczepić to mały wybór przycisków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 10.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja mam jednego Valsira i jest tak sobie - mogłoby lepiej spłukiwać. BTW, gdyby ktoś był zainsteresowany mam do sprzedania nowy zestaw Geberit Duofix WC i bidet w atrakcyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja mam jednego Valsira i jest tak sobie - mogłoby lepiej spłukiwać............ żeby dobrze spłukiwał. mususz spełnic jeszcze kilka warunków..... odpowiedniej jakości miska ustępowa.... oraz ustawienie ilości wody w zbiormiku.... jesli to jest 3/6 lub 6/9...a to ma kolosalne znaczenie dla spłukiwania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ........... W castoramie zapewniali, że nie mają zwrotów ani reklamacji. Coś mnie się nie podoba w tym zdaniu..... czy kupiłaś towar przeceniony, niepełnowartościowy??... No może zwrotów tak dosłownie to się zgodzę,,, ale wymiana na pewno.... ale reklamacji..... asica. cosik ściemniasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ........... W castoramie zapewniali, że nie mają zwrotów ani reklamacji. aaaa. jeszcze jedno...... no chyba, że jest wymagany jakiś autoryzowany montaż, ale nie sądzę..... jak ktoś napisał.... troszkę stali...reszta plastiku......asica nie daj się rolowac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rs6000 10.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam Ja mam Valsira zamontowanego w październiku 2000 i teraz po 5 latach użytkowania jestem przekonany, że teraz kupie napewno 2 takie same do nowego domu bo nie miałem z nim żadnych problemów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica99 10.10.2005 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Dzieki za dobre słowa. Teraz będę spać spokojnie. JackD - żle mnie zrozumiałaś - nie ma zwrotów i reklamacji - miało być w sensie - klienci są zadowoleni, nie zracają towaru i nie reklamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 10.10.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 tez mnie uspokoiliscie pytanko czy ktos ma z pneumatyka? Niewiele drozsze a jakby lepiej przyciski chodza I jeszcze ile placiliscie? u mnie po ok. 400zl widzialem a z pneumatyka ok. 500zl pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 11.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 JackD - żle mnie zrozumiałaś - nie ma zwrotów i reklamacji - miało być w sensie - klienci są zadowoleni, nie zracają towaru i nie reklamują. hehe... asica99..... sorry....masz rację źle zrozumiałem. bję się w piersi, aż dudni...... pozdrówka.... i miłego używania Valsira.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egostyle 20.03.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Witam, od roku 2005 minęło już troszkę czasu i pewnie zestawy podtynkowe VALSIR, mimo że są wysokiej jakości, to pewnie jakieś części zamienne są potrzebne. Zapraszam, mam w ofercie prawie wszystkie części, przyciski, a także nowe zestawy.pozdrawiam.[moderowano link i nazwę firmy] Edytowane 20 Marca 2015 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts