kasiaR 10.10.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam, Sprzedam Fiński Gont Bitumiczny- wulkanizowany(klejony) na CAŁOŚCI. Gont firmy ICOPAL - Gont Zielony, Cieniowany , wzór Heksagonalny. Ilośc jaką mam do sprzedania to : 300m2 Atrakcyjna cena!!! Niestety nie wystawiam faktur. Załadunek i transport po stronie Kupujacego (odbiór z Warszawy). Dachówki bitumiczne (popularnie zwane gontami bitumicznymi) są bardzo efektywnym materiałem pokryciowym. Efektywność ta jest tym wyraźniejsza, im bardziej skomplikowana jest bryła dachu. Można nimi pokryć niemal każdy dach bez względu na konstrukcję, nachylenie (z wyjątkiem bardzo płaskich) czy stopień skomplikowania. Materiał jest lekki i łatwy w transporcie. Na dachu są ciche nawet w największą ulewę. Z dachów pokrytych dachówką bitumiczną nigdy nie zsuwa się śnieg. http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif http://www.winplast.com.pl/prod/zielony-cien.jpg Polecam Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.10.2005 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.02.2006 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 nadal aktualne zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.03.2006 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 01.03.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 W jakiej cenie te shingle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.03.2006 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 W jakiej cenie te shingle? Niestety nie wiem co to sš shingle ?? Ale gont bitumiczny cieniowany (klejony/wulkanizowany na całoci chce sprzedać po 16,50 brutto/m2. Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.03.2006 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teńka 10.03.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 do góry p. KASIU prosze o radę mam podobne prześwietlenie w jadalni jakie widze na pani elewacji - jestem w trakcie kupna okien - czy mozna wiedzieć jakie ma pani okna, profil, komory, czy przesuwne, bo jedno to chyba fix itp. firma, i jakie zastosuje pani ogrzewanei w tym pomieszczeniu czy to też jadalnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.03.2006 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 do góry p. KASIU prosze o radę mam podobne prześwietlenie w jadalni jakie widze na pani elewacji - jestem w trakcie kupna okien - czy mozna wiedzieć jakie ma pani okna, profil, komory, czy przesuwne, bo jedno to chyba fix itp. firma, i jakie zastosuje pani ogrzewanei w tym pomieszczeniu czy to też jadalnia?? wysłałam Pani na priva, bo tutaj na forum "ogłoszenia " to nie jest dobry temat. zapraszam Paniš na stronkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=53078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.06.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 już sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts