Willie 10.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Czy pod nowym prawem nadal jest wymagane PNB na instalację gazową czy wystarczy już tylko zgłoszenie jak do przyłącza?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dryblasy 10.10.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 No właśnie ja tez podczepiam sie pod wątek. Choć na wszelki wypadek jestem w trakcie robienia projektu i złożenia wniosku do starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 10.10.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Tylko zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 10.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 w ożarowie mazowieckim nadal wymagaja PNB, i twierdza ze maj na to 65 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 10.10.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 wg ustawy (weszła w życie 26 września br) faktycznie nie trzeba pozwolenia na budowę przyłączy m.in. gazowego - wystarczy zgłoszenie trzeba jednak uważać, bo nie ma jeszcze przepisów wykonawczych, a urzędy nie za bardzo wiedzą, jak np. ma wyglądać "plan sytuacyjny na kopii aktualnej mapy zasadniczej lub mapy jednostkowej przyjętej do państwowego zasobu geodezyjnego i kartograficznego", który należy załączyć do zgłoszenia i każą czekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 11.10.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Byc moze na przylacze nie trzeba pozwolenia, ale pytanie dotyczylo instalacji. Ja robilem ostatnio instalacje wewn. gazu i zalatwialem pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts