mundzia 10.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 WItam!! Dokładnie 3 września zalewaliśmy strop terivi i przez tydzien potem go polewaliśmy wodą (zgodnie z zaleceniami). Mamy ścianę z ceramiki poryzowanej (pustak poromur 44 cm). I teraz juz od miesiąca ten nasz mur nie ma ochoty wyschnąć... ciągle widać zacieki, mokre ciemne plamy, od polnocnej strony to juz w ogóle jest kiepsko, cała ściana mokra, od południa jeszcze pół biedy, ale martwi mnie to... i jeszcze sie takie białe wykwity gdzie niegdzie w tych miejscach porobiły... czy ktos miał podobny problem? jak sobie z tym poradzic?? i co zimą bedzie jesli to nie wyschnie? czy mam się czego obawiać?? a przeciez w dzien tak cieplo i slonecznie a te ściany ciągle mokre! pomocy... mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.10.2005 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ah.. chyba jestem sama z takim problemem... nikt widze nie mial takiej sytuacji... ah... no cóż... i tak bywa mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 10.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 no coz iezko cos powiedziec ale jesli przemoczylas mura to moga faktycznei do zimy nei wyschnac a wtedy ..... raczej dosc kiepsko miejmy nadzieje ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.10.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ojej... to znaczy ze popękają?? co robić?? co robić?? ta nadzieje ze moze wyschną mi jakoś nie wystarcza ah... ratunku!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 10.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 wiesz nie panikujwszystko co mozesz zrobic to ochronic te sciany przed dalszym zamakaniem od deszczuw sumei pare miesiecy to powinno wystarczyc aby w miare wysuszyc muryuszy do gory i zabezpiecz mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.10.2005 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Dziękuję Ci bardzo... mury na pewno będą zabezpieczone, teraz zaczynają nam robić więźbę i potem okna itd zabezpieczymy.... oby to wystarczyło... dziekuje za otuchę mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts