MUREK 10.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Nie mam już miejsca w dzienniku na kolejne wpisy. Czy ten drugi dziennik również trzeba zgłosić/ostemplować czy normalnie można traktować go jako kontynuację tego pierwszego zeszytu ? Miał ktoś taką sytuację ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 10.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Miałem, ale problem załatwił kierownik budowy bez ceregieli, nawet nie pytałem. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 11.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Może zbyt dosłownie rozumiecie słowo "Dziennik". Sorki taki żarcik. Mój "dziennik" jest prawie pusty. Kierownik wpisuje tylko naprawde ważne punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts