kroyena 10.10.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Już niedługo.Dlatego wszystkim najlepszym i nienajlepszym, ale goólnie doradcom na forum najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Tak tak, dołączę się, ale są wśród nas również zawodowi nauczyciele, dla nich też kwiatki http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Łony dostaną z okazji wykonywanej profesji, a tu się uczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ale na pewno się ucieszą z kwiatka, no i należy im się, wykonują kawał dobrej roboty Zawsze podziwiałam nauczycieli, ja nie mam cierpliwości, by kogoś uczyć, chyba że łopatologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts