vacus 10.10.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Okolice Zawieracia i Myszkowa. Z tym co gadałem nadaje się na Marsa takie ceny stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 11.10.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ale jakie ceny ci zaproponował ten murarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 12.10.2005 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cena za 1 m2 z materiałem 200 złotych! Osobiście sprawdziem, że kamień potrzebny na płot kupię za 1200 złotych z transportem. Ponoć murarze biorą ok. 50 zł za m2 robocinzy. Dochodzi jeszcze zaprawa, środek konserwujący drut na zbrojenie, folia na izolacje fundamentu. Czy to możliwe żeby pozostaę materiały kosztowały tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.10.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 cenę którą podałeś jest delikatnie mówiąc lekko zawyżona, sam nie mam osobiście doświadceń w tej materii, rozmawiałem jedynie z gościem co sprzedaje kamień /piaskowiec/ w świętokrzyskim, spisalem parę cen i tak:- kamień elewacyjny - 30 -50 zł/m2- kamień na ogrodzenie - 45 zł/m3- kamień na podjazdy, chodniki -35 zł/m2pytałem o robociznę, powiedział mi że zależy, ale średnio od 30 do 50 zł za m2, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts